Els propers dies 10, 11 i 12 de Març es celebra a Frankfurt la fira ISH, la més important sobre el món del material de bany. A Cerygres ens preocupem per dur-te sempre les millors novetats del sector i es per aixó que estarem visitant aquesta important fira al llarg dels seus 3 dies per tal de copsar totes les tendències de disseny, acabats i innovació que els fabricants ens proposin aquest any, i poder-vos oferir tot un ventall de les novetats més rabioses molt abans que ningú!

Fira ISH - Feria

Aquest any, la fira ISH girarà al voltant del eslògan “Comfort meets technology” (el confort es troba amb la tecnologia), donant-nos una idea de que tindrem una fira orientada als reptes de demà en matèria de tecnologies aplicades a l’aprofitament de recursos o d’energies renovables.
ISH es divideix en dues grans categories: ISH Water i ISH Energy.
ISH Water allotja la major part de fabricants de sanitaris, aixetes i material de bany, donant un lloc protagonista al disseny i tendència decorativa, sense oblidar l’enfoc ecològic i tecnològic que caracteritza la cita alemanya.
Per altra banda, a ISH Energy hi trobarem els expositors d’electrodomèstics, sistemes de calentament, solucions d’eficiència energètica… Es la part de la fira més clarament orientada a la innovació i als nous desenvolupaments tecnològics.
A ISH 2015 també trobarem la secció “future buildings” dedicada als conceptes de construcció que estàn per venir, amb la presència de les últimes propostes, conceptes i idees enfocades a la construcció sostenible, ecológica, eficient i confortable.

Sostenibilitat Holística es un terme que anirem escoltant amb més força d’ara endavant. Fa referència a la concepció de l’habitatge com un sistema únic, enlloc de l’enfoc tradicional segmentat.
La sostenibilitat holística ens proposa un punt de vista completament nou i integral per assolir nivells de eficiència, estalvi i poc impacte ambiental que fins ara senzillament no eren possibles.
Us recomanem estar atents a aquesta nova tendència, doncs l’estalvi avui dia es quelcom que tenim ben present, pero la reflexió que hem d’interioritzar es que no hem d’apostar per reduïr el consum, si no per millorar-lo. Si fem un millor consum, aquest es veurà reduït i no tant sols estalviarem, si no que resultarem una càrrega menys pesada per a la natura.

Feria baño frankfurt - fira bany Feria frankfurt baño y cocina - Fira bany cuina
Imatges de passades edicions de IHS

A la nostra tornada de Frankfurt, a Cerygres ja sabrem l’estil i els materials que d’aquí un any la teva veïna escollirà per a reformar el seu bany… avança’t a tot i a tothom i actualitza casa teva amb materials que a dia d’avui només trobaràs a les nostres tendes!