Solucions per a terrasses i balcons. Cerygres, distribuidor exclusiu de Euroshrink a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Trencaigües d’alumini 241A, la millor opció per a exteriors.

La marca Euroshrink, especialitzada en la fabricació de perfileria en alumini, PVC, acer inoxidable i resina, ens ofereix una gran varietat de solucions constructives. En aquest article repassarem algunes de les solucions més pràctiques i innovadores d’aquesta fàbrica afincada a Esparreguera, Barcelona, per als espais exteriors com terrasses i balcons.

Una de les solucions d’Euroshrink que millor reben els nostres clients es el perfil 241A, un trencaigües d’alumini anoditzat concebut per a totes aquelles terrasses on existeix la necessitat d’escopir l’aigua per a no tacar la paret que es troba a sota. Tradicionalment, aquesta funció es complia mitjançant rajoles amb remats específics, com els graons Fiorentins o els propis trencaigües, tot i així, aquestes peces únicament poden realitzar-se per extrusió i aquest sistema es cada cop menys utilitzat en el sector ceràmic per les seves limitacions a nivell estètic i productiu, estant avui per avui gairebé exclusivament limitat al gres natural.

Altres solucions que podem trobar al mercat aplicades amb material ceràmic son l’enganxat de torell, que consisteix en l’aplicació, després de fabricat, d’un remat de color semblant (o no) a la rajola de base, tanmateix aquest sistema, a més de poc estètic, a dia d’avui resulta arcaic i car en la seva elaboració. A día d’avui es duu a terme l’elaboració de peces especials en tallers ceràmics, evolució lògica de l’enganxat de torells. Es un procès que permet resultats estèticament òptims a l’utilitzar el mateix material de la base per a l’elaboració del torell, tot i així, no es un procés econòmic i encareix molt les partides de material.

Per a resoldre aquests inconvenients, des de l’any 2010 Euroshrink fabrica el perfil 241A. Es tracta d’una peça extremadament pràctica, usable per a tot tipus de porcellànics de fins a 12mm de gruix, i que suposa un gran estalvi tant pel material com per la facilitat de col·locació. La baixada de 5,5cm del perfil cobreix perfectament el morter estructural o el forjat dels balcons, i a nivell estètic el resultat final es molt atractiu.

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona

 

 

Un altre producte d’Euroshrink que resulta de gran utilitat en la construcció d’espais exteriors es la manta impermeable WATERPROOF.5, una llàmina de polietilè recoberta amb fibres sintètiques. Aquesta manta resulta especialment pràctica gràcies a la seva facilitat de col·locació i la seva flexibilitat, podent-se col·locar directament amb el ciment cola sense veure’s afectada per les dilatacions pròpies dels suports exposats als canvis de temperatura exteriors. Per aquestes característiques, es l’aliat ideal del trencaigües 241A per a l’evacuació d’aigua a les superfícies de terrasses i balcons.

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a BarcelonaTrencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona

 

 

Cerygres es, des de fa una dècada, el distribuïdor exclusiu d’Euroshrink a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Si bé portem a terme una gran quantitat de vendes de tot el catàleg d’Euroshrink a Barcelona i la resta de Catalunya gràcies a la varietat de producte i la seva gran qualitat, el trencaigües 241A en concret es una peça que ha estat col·locada en multitut d’obres de la provincia de Barcelona. A mode d’exemple, aquest perfil ha estat col·locat a totes les vivendes realitzades per l’Obra Social de La Caixa, i son moltes les constructores que fan us d’ella a totes les seves obres, com es el cas de Sinèrgia, Aralia, Vias o Tarraco, per anomenar algunes amb les que ens uneix un vincle comercial més estret. Tal es la nostra aposta per la practicitat d’aquesta peça, que el propi gerent d’Euroshrink, el nostre amic Francisco Pedrosa, va comentar a l’última reunió de distribuidors de la marca que Cerygres es el distribuïdor d’Euroshrink que més ha venut aquesta peça a nivell mundial. Degut a l’éxit d’aquesta, a posteriori s’han concebut el perfil 242A, de formes més arrodonides, el 278A, igual que el 241A amb unes dimensions més reduïdes, o un model en L, el 280A. Així mateix, s’han desenvolupat com a solució complementaria peces de cantonada interior i cantonada exterior, per als angles que poden trobar-se als balcons.

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona

Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona Trencaigües Vierteaguas Euroshrink a Barcelona