Com bé sabem , la empresa de Gandía fa més de cinquanta anys que es dedica o pertany al sector de la fusta, amb uns origens gràcies a una persona humilt i de professió fuster, però, amb unes inquietuds empresarials que van fer precisament que l’empresa fos un referent industrial Espanyol. La Empresa avui porta el nom d’aquell fuster que va fundarla, FAUS

Ja fa més de vinticinc anys que l’empresa està fabricant terra llaminat per a revestir els pisos del nostre País i, avui día, és una de les dues úniques empreses que es dediquen a la fabricació de Parquet llaminat a l’Estat Espanyol, ja que la majoría d’empreses provenen d’estats Nórdics on la utilització de la fusta està més arraigada precisament per la climatología i una de les principals característiques de la fusta és, precisament la seva calidesa. Doncs no farà més de tres anys es presentava una qüestió de futur que determinaría el futur de l’empresa.

Després de defendre el suport de la fusta com a essència d’empresa, FAUS, havia d’apostar per el paviment vinílic?

 

Aquesta qüestió la van resoldre tenint en compte l’opinió del seu Distribuidor master de Catalunya, Cerygres, ens van preguntar si veiem viable la opció de que Faus optés per a la fabricació de parquets vinílics a més de seguir amb la seva trajectoria de parquets llaminats amb suport de Hdf. Sota aquella qüestió, FAUS, tenía una quantitat d’arguments empresarials que després d’escoltar-los, Cerygres va tindre clar que si ens plantejavem un creixent a través de l’especialització de revestiments i paviments per a les llars amb el vinil, haviem de anar agafats de la mà d’una empresa com Faus.

A priori ens trobavem amb dos Handicaps, d’un costat ens arriscavem a perdre un concepte imprescindible en una empresa, l’especialització, i per l’altre, el desprestigi genèric del paviment vinílic ocasionat per les males experiències dels consumidors d’aquest producte degut a la mala qualitat dels productes que s’han comercialitzat al mercat.

 

Però, aquests handicaps no podríen ser oportunitats de mercat?

Aquesta, va ser la reflexió que va fer Faus en el moment de presentar l’opció de la fabricació de parquets vinílics. Ens trobavem davant de l’oportunitat de fabricar parquets vinílics que no ocasionesin els problemes tradicionals d’aquests i davant una oportinitat d’especialització del revestiment de pisos. La desició final de Faus, i amb el temps podem dir que ha estat completament acertada, va èsser la fabricació dels parquets vinílics i la comercialització dins del seu catàleg. 

En que es diferencièn els productes de Parquet vinílic de FAUS amb el reste de productes del mercat?

Els Paviments Blue Evolution de Faus , que es aquesta la nomenclatura utilitzada per la fàbrica, suposen una revolució en els paviments de vinil inclòs en els de alta qualitat d’interior, aquests estàn compostos per un nucli rígid de 7 mm de WPC ( WOOD PLASTIC COMPOSITE)  100% impermeable, rígid, dens, que manté l’estabilitat del parquet i el fa apta per a terres radiants. Tot això amb el nivell de detall i qualitat de FAUS, els seus dissenys realistes de registre emulen a la perfecció les fustes de roure, castanyer i noguera amb un format únic aportant calidesa i confort a qualsevol estada. Són grans aïllants tèrmics i acústics i poden utilitzar-se en espais comercials amb gran trànsit i fins i tot en espais industrials.

A més, són de fàcil i ràpida instal·lació gràcies al seu sistema clic, instal·lant com una tarima flotant, sense obres i amb un acabat excepcional. Tot això els converteix en la millor opció per a banys i cuines, gràcies a les propietats del vinil vers a l’humitat i excel.lent opció en grans superfícies, hotels, locals comercials degut a la seva estabilitat dimensional i resistència superficial. 

Les icones de les característiques técniques dels parquets vinílics Blue de Faus, són:
Ignífugo    Antiestático    100% impermeable    Proteccion UV    Antideslizante

Faus ha decidit presentar 6 models de la gamma Faus Blue Evolution, parquets de fabricació en vinil i que ens deixen imatges com aquestes.

 

 

 

 

 

 

Sempre que volgueu veure productes de Parquet llaminat de la calitat Faus podeu visitarnos a les nostres Botigues de Molins de Rei i Barcelona.