Després de 34 anys en el mercat de la distribució de ceràmica i productes relacionats amb l’acabat del bany, fa dos anys anys que Cerygres va decidir apostar per un dels pocs fabricants del món del laminat que cumplia l’exigència de l’empresa a nivell de calitat. El parquet laminat, és un producte complicat per la seva adaptació d’humitat al medi i per el seu punt més dèbil; les juntes.

L’empresa de Gandía Faus Floor, va decidir apostar per la xarxa comercial de Cerygres per a poder arrivar a tot el territori Català. Aquesta, després de la separació amb l’empresa gallega Finsa i amb la adquisició de Faus per el grup inversor Gedesco, ha tingut una progresió a nivell de calitat i de desenvolupament de producte espectacular.

Any rere any, han assolit noves incorporacions de lineas, nous dissenys de dificil elaboració que ens diferencien de la competència. Cerygres és el distribuidor Master de Catalunya. Els distribuidors Master, son aquells distribuidors exclusivistes de la marca de tot un territori i el subministre del producte passa per la decisió de la política comercial de l’empresa.

Faus Floor, té quatre lineas diferents de parquet laminat, la serie Tempo, que és la primera de les lineas de preu, encara que no per això de menys calitat, la serie tempo utilitza el mateix suport de hdf que les lineas més altes de producte amb una absorcio del suport inferior al 8%, la majoria de fabricants, utilitzan suports amb fins un 18 % d’absorció del suport amb la problematica que això comporta.

Faus serie Tempo

El tipus de tablero utilitzat, determina juntament amb el sistema de anclatje de peces, el sistema Lock, el més adequat, quan la teva prioritat és tindre una unió ferma entre les peces, garantitzan 850 kg de tracció sense que obri la junta i una resistència a l’impacte, que la podem considerar com la més alta del mercat, desde la linea més economica de Faus.

Després de la sèrie wood Tempo, on tot son diferents tipus de fustes, imitant la naturalitat de les fustes, Faus aposta per la Serie Wood Syncro, on la diferenciació en el disseny respecte a la sèrie Tempo, passa per conseguir un realisme mitjançant la sincronització del relleu donat per la prensa amb el dibuix del paper. Amb aquesta tecnología patentada per Faus, el realisme del producte en acabat és el més real que hem vist fins a dia d’avui en el mercat.

La serie Unico i la serie Tiles són las gammas més altes de producte de Faus, amb un realisme de relleu com amb la serie Faus Syncro però amb un desenvolupament de dissenys  molt diferencial de la resta de fabricants de terra laminat del sector. Trobem desde productes que imitan una espiga amb un realisme extraordinari, com a dissenys molt més atrevits imitant ceràmica i pedre amb les aventatges de col.locació de un paviment laminat.

Finalment, desde l’any passat l’empresa Faus Flooring va apostar per la seva linea Faus Blue Evolution, la primera linea de vinils que va sortir amb 8 colors amb les seves respectives peces especials i que aquest any ha ampliat la seva gamma a un total de 10 models de paviment vinilic amb imitació a fusta.

La ventatge de poder treballar amb aquest producte amb la garantía d’una empresa com Faus, és que el paviment vinilic, no té alteracions al estar en contacte amb l’aigua, de la mateixa forma que tampoc es necesaria la seva col.locació amb juntes de dilatació, així com el sistema de col.locació és més fàcil ja que per aquest producte no nececitem el sistema de anclatge lock i en canvi utilitzem el sistema click.

L’empresa ha realizat un treball de web i de comunicació molt potent on quansevol consumidor pot demanar les mostres desde la pàgina web i  arriven directament a casa seva, avisant al distribuidor master d’aquell envio i poder fer un seguiment personalitzat. Per exemple, si volem una mostra del paviment de la imatge,

https://www.faus.international/es/carro

A més a més la web de Faus, disposa de normativas i assesorament en la col.locació, disposa de un programa virtual per veure com queda el producte que vols elegir a les estàncies d’una vivenda.

https://www.faus.international/es/

Per veure tots els productes de Faus a Barcelona, només has de visitar les nostres botigues físiques de molins de Rei i de Barcelona, o la nostre botiga on-line oberta 24 hores www.queramic.com