El concepte “Casa Pasiva” cada cop pren més força entre la població conscienciada amb el medi ambient

La promotora House Habitat es una empresa catalana especialitzada en la construcció i arranjament de vivendes seguint els principis de vivenda sostenible, o “casa pasiva” com també es coneix. L’idea fonamental es aixecar vivendes de tal manera que tant la petjada de carboni de la seva construcció com l’impacte energètic futur siguin nuls o mínims. Aconseguir aquesta mena de certificacions es extremadament complicat, i el primer pas es poder mantenir una impecable traçabilitat del material utilitzat, podent-ne certificar els criteris de sostenibilitat necessaris per a que siguin aptes per a l’obra en curs. A part, tota una sèrie de processos i habilitacions tècniques a l’hora de la construcció i la col·locació son bàsics per poder acomplir els requeriments marcats en aquesta tipologia constructiva.

A House Habitat, a més, prenen molta cura en que el ersultat final no perdi ni una mica de caliu i confort, i que els acabats i la decoració general estiguin alt més alt nivell de qualitat, disseny i exigència tècnica. Ho podreu veure a les següents imatges d’algunes de les reformes més recents en les que hem col·laborat amb ells.

Rehabilitació d’un edifici amb façana històrica al carrer Melcior de Palau (Barcelona)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per aquest projecte, els materials que Cerygres va subministrar van ser els models de Porcellànic Nero Terra i Astro Terra de Marca Corona, el porcellànic per a exteriors Cifre Outdoor Stone antilliscant i els adhesius i segellants de juntes.

Construcció d’un edifici al casc antic del Prat de Llobregat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta ocasió, Cerygres va col·laborar amb els següents materials: Porcellànic Tau Hard Stone en diverses mesures i acabats, Plaqueta de revestiment bisellada blanca de 10×20 de Ribesalbes, perfileria d’alumini d’Euroshrink, adhesius i segellants de juntes.

Construcció de vivenda unifamiliar Biopassiva a Sant Esteve Sesrovires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, en aquest projecte Cerygres va aportar el Porcellànic imitació parquet Tau Forever Olivo Rectificat, el revestiment Elite Pearl d’Azteca amb el seu relleu coordinat, l’incombustible Tau Corten A amb mosaïc a joc i els adhesius.