Avui us presentem una de les novetats més importants de la nostra varietat de productes, alhora que una de les nostres apostes més decidides per a refermar el nostre compromís de qualitat:

La mampara Hüppe Xtensa.

 

Un dels productes estrella de la fira ISH d’enguany, la nova mampara de Hüppe s’ha fet, en el poc temps que porta en el mercat, mereixedora de multitut de premis, alguns tant importants a nivell mundial com el Red Dot Product Award, que premia els productes basant-se en una gran quantitat d’estrictes criteris, entre els que destaquen l’innovació, la funcionalitat o la qualitat general del producte.

 

Abans de parlar de quines son les raons per les quals la serie Xtensa ha guanyat tots aquests reconeixements, situem-nos… ¿Qui son Hüppe?

 

Huppe Xtensa Mampara de bany representa la màxima qualitat en el món de la fabricació de mampares de bany. Una empresa amb més de 120 anys d’història, que porta des dels anys 60 liderant el seu mercat i aportant solucions d’última tecnología al sector del bany, com l’aplicació de procesos de fabricació respectuosos amb el medi ambient, o desenvolupant innovacions tant estètiques com funcionals per a tota la seva gamma de productes. Hüppe es, en poques paraules, la punta de llança i la referència de tot el sector. Una marca líder que s’esforça en innovar quan sembla que ja tot està inventat, i aportant diferenciació a cadascun dels seus models.

 

Amb aquestes referències, no es d’estranyar que la nostra aposta per la marca alemanya, i especialment per la seva nova mampara Xtensa, que hem incorporat recentment al nostre ventall de productes i que es la mostra perfecta de la major part d’aquestes qualitats que destaquem de Hüppe, hagi estat forta i decidida. Anem doncs a repassar com destaca la sèrie Xtensa en els punts forts dels que hem parlat sobre aquesta marca:

 

INNOVACIÓ: l’exclusiu sistema de lateral corredera revoluciona la manera d’entendre el disseny, la concepció i la col·locació de la mampara de dutxa. Combinant el confort superior i l’accesibilitat dels sistemes de lateral separador amb la seguretat i robustesa dels sistemes correders, Hüppe ha donat amb tot un nou segment de producte: el lateral separador corredera.

mampara corredera lateral separador vidre

 

DISSENY: Concebuda per el prestigiós estudi de disseny alemany Phoenix Design, amb més de 700 premis rebuts a la seva història, les línies depurades i la continuïtat visual de la mampara Xtensa son un dels seus trets més característics. La absència quasibé total de perfils es la clau per assolir el nivell estètic que presenta, juntament amb components de gran atractiu estètic com els rodaments o una maneta especialment dissenyada per a la sèrie, que permet la obertura quasibé total de la fulla corredera.

mampara corredera lateral separador alumini

 

QUALITAT: cadascun dels materials usats en l’elaboració de la mampara Xtensa, aixi com de la resta de mampares de Hüppe, son de la màxima qualitat. Per exemple, els rodaments utilitzats per al sistema de porta corredera de Xtensa son rodaments concebuts per a suportar càrregues molt més pesades que el vidre que suporten, garantitzant així una gran durabilitat alhora que un comportament exquisit. Suaus i completament silenciosos, aquests rodaments son l’exemple perfecte de la qualitat extrema de tots els elements que conformen les mampares Hüppe.

mampara corredera lateral separador vidre qualitat disseny

 

El resultat final d’una mampara innovadora, de disseny depurat i d’una qualitat màxima no pot ser altre que un èxit, tant en vendes (com estem podent comprovar a les nostres tendes amb la gran atenció que ha rebut la nova sèrie Xtensa desde quasibé el mateix dia en que la vam exposar per primer cop), com en resultats a casa teva. Si a més a més hi sumem als models estàndard la possibilitat de fabricació a mida per a tot tipus de necessitats i instal·lacions, la possibilitat d’incorporar vidres amb la tecnología exclusiva Anti-Plaque, així com la garantia total de qualitat que dona una marca líder com Hüppe, tenim una mampara que ens garantitza la màxima seguretat amb un disseny que, per la seva sobrietat, mai quedarà enrere.

 

A més, com a promoció exclusiva a Cerygres, tots els vidres per a la mampara Xtensa porten el tractament Anti-Plaque sense cost afegit.