Ravak, la principal fàbrica centreeuropea de productes de bany ara molt a prop teu.

La marca de productes de bany Ravak té com a productes estrella les mampares, els mobles de bany i els productes acrílics com les banyeres i els plats de dutxa. Així mateix, en els últims anys s’han aventurat en l’elaboració d’aixetes i accessoris de bany. Tot això fabricat a les seves pròpies plantes de producció.

Amb l’ampliació de famílies de productes, Ravak procura oferir “conceptes” de bany tancats, on cada element del bany estigui integrat amb la resta a nivell estètic i funcional, sense deixar res a l’atzar. Un gran exemple d’aquesta iniciativa es el concepte 10º, on totes les peces des de les aixetes fins a les banyeres tenen com a característica comú una inclinació de 10º que suma practicitat a cada producte dins de les seves funcions. A més, tots ells estan dissenyats amb els mateixos criteris estètics per tal de que el resultat al teu bany sigui inmillorable.

Davant del repte que suposen els primers passos en l’implementació d’una gran marca en un nou mercat, Ravak ha decidit apostar per l’experiència de Cerygres per a treballar junts en aquest objectiu. A la seva vegada, a Cerygres hem aportat la gamma complerta de Ravak a tots els punts de venda Queràmic, inclosa la web, com una part diferencial més d’aquest projecte del que formem part.

Com esforç addicional a la nostra aposta pel producte de la marca, hem inaugurat a la nostra tenda de Barcelona el Showroom de Ravak a Espanya, amb més de 100m2 dedicats íntegrament i exclusiva al producte de la marca, presentant les seves col·leccions i conceptes Chrome, Formy, 10º, Avocado… que fins ara estan tenint un gran èxit a les nostres tendes per la seva gran qualitat i disseny, d’igual manera que el venen tenint a la resta del món, amb una disposició espectacular que resalta cadascuna de les qualitats dels productes Ravak. També s’ha posat en marxa una web corporativa de la marca a tota Espanya i Catalunya amb tota la gamma de producte i la seva corresponent informació, essent un gran recurs consultiu tant per a professionals com per a particulars interessats en adquirir els productes de la marca.

Cal destacar també que, a més dels conceptes tancats, també es pot trobar una extensa gamma de productes de bany com les mampares de dutxa tipus Walk-In, les banyeres exentes com el model Freedom, una línia de detergents per a la neteja del bany i el manteniment de les aixetes, productes químics per a realitzar a casa el mateix tractament anticalç que apliquen les principals marques de mampares de bany als seus productes, o la gran novetat d’aquest any: la sèrie Moon de lavabos de sobretaula.

RAVAK 1

CERYGRES | Queràmic – BARCELONA
C/Indústria 35-37 (cantonada c/Roger de Flor), E-08025 Barcelona
650 m2 de exposición
Tel: +34 93 208 07 10 – Fax: +34 93 680 19 00 – Email: bcngracia@cerygres.com

 

Els productes de Ravak no tant sols son originals, també son pràctics i útils, així com tècnicament ben resolts i segurs. Per als estàndards de qualitat de Ravak la creació d’objectes estètics no es suficient, doncs la filosofia de la marca es la d’armonitzar els factors de forma i funció en productes excel·lentment concebuts i executats. Per això, es vital el treball d’un bon dissenyador, perfils de formació tècnica excel·lent, capaços de dur a l’èxit els projectes més exigents, essent tant creatius com professionals. Per això es que Ravak compta amb estudis de disseny industrial com a socis de llarg recorregut, amb experiència als entorns més exigents, com l’indústria automobilística.

Kryštof Nosál

Fundador de l’estudi Nosal Design.

Un dels més reconeguts dissenyadors txecs, altament especialitzat en disseny industrial, aplicant als seus conceptes una radical simplicitat que manté clara l’idea original. La seva experiència abasta col·laboracions amb la marca Narex, es un dels artífexs de la “rentadora per a homes” de la marca Electrolux, i molts dels conceptes més populars de Ravak (concepte Rosa, concepte Chrome, concepte 10º, concepte Classic, concepte Evolution) porten la seva firma. Moltes de les seves col·laboracions amb Ravak han estat mereixedores de premis i nominacions a concursos internacionals de disseny de producte, com els premis Czech Grand Design, essent guanyador dels premis EDIDA, Top Design i Red Dot.

El seu lema es: “Intento aconseguir el màxim efecte amb els medis més senzills. El producte es percep més intensament quan es simplifica i s’elimina tot allò superflu.”

design-nosal

Achim Storz

Fundador de l’estudi Design Storz

Design Storz es un dels principals noms en el disseny de l’indústria automobilística moderna. Referents mundials en la creació d’interiors d’automòbils per a marques com Porsche, BMW o Audi, i amb una gran reputació en la concepció de productes de consum per a marques com Adidas, Hugo Boss o Colgate, Ravak compta amb l’ajuda d’aquest estudi de primer nivell mundial per al disseny de les seves banyeres, dotant-les d’una inconfusible emprempta d’autor i una precisa execució.

El seu lema: “El disseny crea identitat, la identitat crea imatge, la imatge crea èxit.”

design-storz

 

A continuació, detallarem breument altres premis otorgats als dissenys d’aquests dos dissenyadors així com d’altres equips de disseny per a Ravak per part d’entitats de primer nivell com la iF Design Award, essent l’única empresa Txeca en aconseguir un guardó a l’història d’aquest certamen, format per 58 experts internacionals.

Un prestigiós guardó per a Ravak

El certamen de l’any 2015 del concurs Red Dot, possiblement el més important del món en disseny de producte, va concedir a Ravak el primer premi per l’innovador concepte 10º. Els 38 membres del jurat, experts mundials del disseny de producte industrial i de consum, es van decantar per els productes de la gamma 10º de Ravak entre més de 5000 candidatures, per la seva concepció moderna i trencadora i per la seva qualitat excepcional. “El premi Red Dot es per a Ravak la confirmació de l’èxit de la nostra estratègia empresarial, basada en l’equilibri entre qualitat i innovació a tota la nostra gamma, des dels productes de preu més econòmic fins aquells de luxe. També destaquen la nostra vocació per assistir als nostres clients en l’elecció del producte adequat per a les seves necessitats en un mercat saturat de productes idèntics, cadascun amb menor qualitat que l’anterior. El premi Red Dot ens confirma el nostre encert escollint el camí”, diu Patrik Kreysa, copropietari de Ravak.

Premi del jurat de Elle Decoration

La innovadora idea del dissenyador Kryštof Nosál, consistent en aplicar un gir de 10º a cada element del bany, ha estat mereixedora del guardó internacional EDIDA (Elle Decoration International Design Award), essent guanyador de la categoria de banys de la República Txeca. El jurat, composat pels redactors especialitzats de les seccions nacionals de Elle Decoration fou el que premià el concepte, així com també el va nominar com a finalista per a la Setmana del Disseny de Milà.

Premi de la fira

El concepte 10° va tenir presència alhora a dos fires l’any del seu llançament, 2015: ISH Frankfurt i Arena Design Poznan. En aquesta última, va rebre el màxim premi otorgat per Top Design Award a la categoria de bany y Wellness.

logo_top_design_2015

 

Si totes aquestes credencials no us semblèssin suficients per a convèncer-vos del gegant del món del bany pel que Cerygres ha decidit apostar, afegir que cadascun dels seus productes ve amb una garantia complerta de fàbrica de 5 anys, donant la màxima tranquil·litat i confiança tant als nostres clients com a nosaltres a l’hora d’oferir-ho.