Aquesta setmana us portem una de les reformes realitzades pels nostres professionals, de la qual estem especialment satisfets per diverses raons.

Primerament, va ser la primera presa de contacte dels nostres col·locadors amb la nova gamma de materials BENFER que us vam presentar a l’entrada anterior. A més, també es va fer servir en el col·locat del paviment el sistema de nivellat d’una altra de les nostres marques exclusives, PEYGRAN. Les impressions dels nostres col·locadors no podien ser millors, i els resultats, com veureu, salten a la vista.

Reformes amb el sistema de nivellat Peygran

 

L’obra en qüestió tenia una sèrie de peculiaritats que la feien un repte especialment complicat. Primer de tot, la naturalesa de les reformes a dur a terme exigia el tancament temporal de l’establiment, pero per tal de poder romandre tancat durant més de dos dies calia tramitar un permís especial amb un cost molt alt. Per tant, el propietari del local ens va transmetre la necessitat de completar l’obra i que aquesta fos transitable en un màxim de 48h . Calia pavimentar 65 metres quadrats i es va aconsellar al propietari del local l’ús d’un paviment porcel·lànic de 60×60 (TAU Eddystone Gris) que aniria col·locat sobre l’anterior paviment, un terrazo amb unes molt males condicions de nivellat.

Reformes Cerygres: repavimentat d'un local amb TAU Eddystone.

 

 

Es va recomanar un paviment porcelànic donat que es tracta d’un establiment molt concorregut i requeria d’una alta resistència al trànsit intens. La sèrie Eddystone de TAU, que ja haviem usat en reformes anteriors amb gran resultat, ens oferia aquestes qualitats sense renunciar a una estètica moderna per a donar un nou aire al local. Per tal de superar els problems de nivellat de l’antic paviment, es va optar per a usar el morter adhesiu Monoflex XL de BENFER i el sistema de col·locació i nivellat de PEYGRAN, doncs en algunes zones, el pavimentat requeriria un gruix de morter superior a un centimetre (ja que no es disposava de temps per a elaborar un planxé de nivellat), i les excel·lents característiques de resistència a la tracció (entre d’altres) del Monoflex XL serien primordials per a permetre transitar l’obra en un breu espai de temps sense haver de patir per cap moviment de peces. Al tractar-se d’un paviment rectificat, l’ús del sistema de nivellat ja era recomanable inclús si les condicions de la superfície d’instal·lació no haguèssin estat tant dolentes, pero amb els desnivells que presentava el paviment antic, l’ús del sistema era quasibé imprescindible. També es va decidir fer ús del segellant de juntes Dekogrout 2K de Benfer gràcies a la seva magnífica facilitat de neteja i rapidesa en l’assecat.

Reformes amb productes BENFER

 

 

Es va utilitzar la tècnica del doble encolat en tot el paviment (aplicació de morter adhesiu tant a la superfície receptora com a la peça a col·locar, com si es tractès d’adhesiu de contacte) i el sistema de nivellat amb una separació de junta d’1mm. Posteriorment la junta es va recobrir amb el segellant Dekogrout 2k, del que es va triar el color “grigio cemento” d’entre la gamma de 24 colors que aquest producte te disponibles, i que a Cerygres tenim en stock al complert. Tot aixó, no ho oblidem, amb la necessitat d’acabar en temps rècord i que els acabats es trobèssin a l’alçada de la qualitat dels materials utilitzats, i dels estàndards d’excel·lència amb els quals ens agrada que se’ns identifiqui.

Aplicació d'acabats a les reformes amb el segellant DEKOGROUT 2K

 

 

Finalment, les reformes es van poder finalitzar dins el temps acordat amb el propietari. El resultat final presumeix d’uns acabats impecables, i l’aspecte general de l’obra transmet una sensació de qualitat i feina ben feta que ens fa estar molt contents d’aquesta obra, tot i ser, sobre el paper, relativament senzilla. L’inmediata i perfecta col·locació de les peces, així com la seva ràpida fixació i transitabilitat haguèssin estat impossibles amb un morter adhesiu de característiques inferiors, o bé sense l’ús del sistema de nivellat, que permet al col·locador fer la seva feina sabent amb tota seguretat que les peces quedaràn perfectament col·locades, estalviant una gran quantitat de temps en comprovacions i correccions. I finalment, el segellat de juntes amb el Dekogrout 2K va permetre als col·locadors realitzar aquesta tasca amb molta comoditat i un resultat impecable.

Acabats perfectes a les teves reformes.

“No m’imaginava que podria trepitjar, amb aquests gruixos de ciment tant alts, un graó a les ¡2h! d’estar col·locat, i no percebre-hi el més minim moviment”
Josep Zaragoza – Supervisor de la obra

“Creiem que no seria possible acabar les reformes en dos dies basant-nos en la nostra experiència, pero el material que se’ns va subministrar ens va facilitar la feina d’una manera increïble. Treballar amb materials d’aquest tipus dona gust tant al treballar-los com al veure el resultat.”
Francisco Arjona – Col·locador

“El resultat final es impressionant, la tenda sembla una altra i realment es veu que s’ha fet amb molta dedicació. Tot i així, només ha estat tancat un dia i mig… Tant de bo haguès estat així quan vaig fer la reforma de casa meva!”
Oscar Via – Client de l’establiment