Revestiment de fusta: una gran opció decorativa per a qualsevol ambient

Avui dia, en l’àmbit del revestiment de parets existeixen infinites opcions decoratives.

No fa tant, la decoració de casa es basava en escollir l’estil que més escaient ens semblés i aplicar-lo de manera quasibé homogènia. Actualment, ninguna proposta decorativa està fora de lloc per sorprenent que resulti, gràcies entre d’altres coses a la corrent decorativa del “mix & match”, basada en combinar estils decoratius de tot tipus.
D’aquesta manera, podem decorar les nostres llars amb un estil radicalment actual i modern, o bé de manera atemporal, amb línies i textures clàssiques a les que no afecti el pas del temps.

Dins de totes aquestes possibilitats decoratives de les que disposem avui dia, FAUS ens porta una proposta de revestiment per a paret elaborats amb panell laminat d’alta qualitat. Podriem dir-ne de manera informal “parquet per a la paret”, i no aniriem tant desencaminats, doncs la comoditat de col·locació, la calidesa que transmet i la qualitat del producte son idèntics als de la seva gamma de productes per a paviment.

Aquesta gamma de revestiment, anomenada FAUS Decor sorprèn per la gran varietat d’acabats que presenta, cobrint un amplíssim ventall d’opcions i preferències decoratives, i per tant, adaptant-se als gustos de tothom. Desde l’estil de revestiment de fusta més clàssic fins a extremades imitacions a cuir o divertits acabats amb dibuixos infantils, FAUS no s’ha deixat res al tinter a l’hora de crear la gamma Decor. Anem a revisar les sèries que composen la gamma per tal de conèixer més a fons les avantatges d’aquest producte.

FAUS DECOR CLASSIC
La sèrie Classic comprèn els acabats més clàssics del revestiment de fusta, imitant la fusta natural o lacada, amb un tacte llis i suau i una gran facilitat per a adaptar-se a tots els ambients.

Revestiment de fusta laminada

 

FAUS DECOR TOUCH

Els acabats amb textures originals i agradables son els protagonistes de la sèrie Touch. Imitacions de recobriments tèxtils o fustes d’acabat hiperrealista formen aquesta atractiva sèrie.

Decoració amb revestiment laminat

 

FAUS DECOR URBAN
Modernitat i últimes tendències es donen la mà a la sèrie Urban, on trobaràs desde les fustes més singulars fins a imitacions de paper pintat, totes elles d’un gran atractiu estètic.

Revestiment laminat per habitacions infantils

FAUS DECOR NOVADUR
La sèrie Novadur es caracteritza per el seu recobriment especial que li aporta una duresa i resistència extremes, alhora d’un agradable tacte sedós. Perfecte per a ambients comercials.Ambients comercials amb revestiment laminat

FAUS DECOR DOMIDECOR
La sèrie Domidecor està formada per models imitant textures i acabats naturals. Òxids, pedra natural en tall o en mosaïc, o l’estrella de la sèrie, el revestiment d’imitació cuir.

Original revestiment de fusta laminada