L’any 2017,va èsser un èxit de ventas de l’empresa catalana de Plats de dutxa Sindesliz. La primera sèrie de carrega mineral que es va presentar, la sèrie stone ja fa una anys en quatre colors, ha fet crèixer les ventas any derrera any. L’any passat es va modificar un dels colors, concretament color crema per un color més natural i més acord amb les tendències de la ceràmica actual; Els quatre colors els tenim sempre en stock a Cerygres. El color Blanc, el més venut per anar acord amb el sanitari, el natural, un blanc trencat buscant la calidesa anant cap al beige, un color gris, molt pensant amb la ceràmica freda actual i per últim un color antracita que recorda la pissarra natural.

Tanmateix l’any passat, l’empresa va apostar per a treure en el seu catàleg dos models nous, el model silex i el model basalto, aquest últim es va treure amb la col.laboració d’un dels principals Clients de Sindesliz, la Constructora de Badalona Sinergia serveis Constructius.

La consolidació de la marca, en la linea de plats de càrrega mineral amb gelcoat amb coloració de massa ha fet que per fi Sindesliz s’atreveixi a treure la primera linea en plats de sòlid surface en acabat llis en color blanc. El model sòlid, surt amb totes les mides que Sindesliz ens te acostumats, a més

de la mateixa composició del producte que utilitza Corian. La composició de les nostres planxes de solid surface, es d’un 38% de resina acrílica, un 58% de hidròxid dálumini i un 4% de producte colorant i gràcies a aquesta composició conseguim una absorció del 0,02%, amb aquesta absorció, la resistència a las taques és d’un 100%, a més de ser antibacterià, antilliscant i inalterable als rajos ultravioletas.

A partir del proper mes, estaràn disponibles totes les sèries de Sindesliz en les botigues de Molins de Rei i Barcelona, tant les de carrega material de gelcoat com la nova sèrie solid de solid surface.

Esperem veureus aviat, i poden assolir els millors plats de dutxa del mercat, als preus més aacesible.

Per a més informació www.sindesliz.com