Especialització

Especialistes des de 1984

A Cerygres hem evolucionat durant més de 30 anys fins a convertir-nos en els majors especialistes en ceràmica, parquet i banys a Catalunya. Actualment, la nostra empresa posa a disposició de tots els seus clients més de 2.000m2 de botigues dedicades completament al món de la reforma de bany. La nostra aposta per l’excel·lència en el servei ens ha portat a la màxima especialització en les tres families de producte: ceràmica, parquet i bany. Centrar aquesta gamma ens ha portat a abandonar families com la cuina, la ferreteria o el material de construcció, apostant per una concreció al 100% en els nostres productes, fent que la majoria del producte exposat a la botiga pugui estar disponible per a recollida inmediata en el nostre stock.

Gràcies a la concentració de families de producte, la nostra especialització es molt superior a la de la resta de punts de venda de tot Catalunya, i per això els nostres assessors poden oferir als nostres clients sempre la millor solució i les millors opcions possibles per a les seves necessitats i desitjos.

 Un altre dels valors afegits de la nostra alta especialització es l’accessibilitat dels nostres preus, ja que la nostra gamma ve prèviament seleccionada d’entre els millors productes del mercat, i amb aquesta selecció sumada a la disponibilitat d’stock i la simplificació del procès de venda, els nostres preus solen ser entre un 30 i un 40% més econòmics que els de qualsevol altre magatzem a igualtat de qualitat de producte.

 Finalment, ens podem permetre oferir un servei infinitament més ràpid que la resta de proveïdors del mercat gràcies a la disponibilitat inmediata del nostre producte en stock, podent d’aquesta manera també donar una sèrie de garanties sobre el producte que d’altres no poden oferir.