Les noticies de Cerygres

Cerygres | Queràmic recull per a tu les últimes novetats i tendències del món de la ceràmica, el parquet i el bany en aquest blog on trobaràs informació de tota mena sobre els nostres productes i serveis així com de tot el món de la reforma, on Cerygres | Queràmic t’oferim més de 30 anys d’experiència.

El Palauet del priorat elegeix el parquet de Faus per a les seves estances

L’hotelet del priorat, ha elegit l’espiga Chic com a opció per a col.locar en les seves estancies nobles, una opció noble i elegant que ha deixat sense paraules a gent que ens hem dedicat durant anys a aquest sector i hem volgut compartir per a que pogueu apreciar com productes com els de FAUS, poden donar resultats com aquests.

read more

Plats de dutxa Sindesliz en Solid Surface ara a Barcelona

L'any 2017,va èsser un èxit de ventas de l'empresa catalana de Plats de dutxa Sindesliz. La primera sèrie de carrega mineral que es va presentar, la sèrie stone ja fa una anys en quatre colors, ha fet crèixer les ventas any derrera any. L'any passat es va modificar un...

read more

Oferta Minicontainers Cerygres

Oferta comprant 10 minicontenedors de runa de 1 m3 a Cerygres. Demana la oferta aquí Recordeu: En  els minicontenedors s'aplica un 10% d'iva La oferta no inclou les tasas d'ocupació que varia segons la població La oferta no inclou el transport, L'oferta és valida...

read more

Les reformes de Cerygres

Cerygres | Queràmic et mostra les reformes més recents realitzades per els nostres col·laboradors. Fent ús de la àmplia gamma de producte que oferim, hotelers, promotors i col·locadors compten amb nosaltres per satisfer les seves necessitats i els desitjos dels seus clients més exigents tant a nivell tècnic com decoratiu.

El Palauet del priorat elegeix el parquet de Faus per a les seves estances

L’hotelet del priorat, ha elegit l’espiga Chic com a opció per a col.locar en les seves estancies nobles, una opció noble i elegant que ha deixat sense paraules a gent que ens hem dedicat durant anys a aquest sector i hem volgut compartir per a que pogueu apreciar com productes com els de FAUS, poden donar resultats com aquests.

read more

House Habitat, La nostra col·laboració amb Cerygres segueix donant fruits

La promotora House Habitat es una empresa catalana especialitzada en la construcció i arranjament de vivendes seguint els principis de vivenda sostenible, o “casa pasiva” com també es coneix. L’idea fonamental es aixecar vivendes de tal manera que tant la petjada de carboni de la seva construcció com l’impacte energètic futur siguin nuls o mínims. Aconseguir aquesta mena de certificacions es extremadament complicat, i el primer pas es poder mantenir una impecable traçabilitat del material utilitzat, podent-ne certificar els criteris de sostenibilitat necessaris per a que siguin aptes per a l’obra en curs. A part, tota una sèrie de processos i habilitacions tècniques a l’hora de la construcció i la col·locació son bàsics per poder acomplir els requeriments marcats en aquesta tipologia constructiva.

read more

Porcelànic imitació a Pedra d’Oset amb la colocació òptima de Garfiltek Serveis, els resultats inmillorables

Un dels fabricants més forts i especialistes en la fabricació de Porcelánics d’imitació a pedra és precisament Oset, un fabricant situat a la petita localitat de Ribesalbes a la provincia de Castelló, però, no per ser una localitat petita esta exclosa de tenir una trajectoria ceràmica d’enguany i considerada una de les poblacions de la zona industrial del sector ceràmic Espanyol.

read more

La nostra empresa

Si busques ceràmica a Barcelona, Cerygres | Queràmic es el teu millor aliat, portem més de 30 anys al servei dels particulars, dels professionals i dels minoristes de productes de bany a Barcelona i a tota Catalunya. Per a més informació sobre els nostres productes podeu visitar la tenda on-line de Queràmic. Totes les entrades d’aquest blog estan recollides i redactades per tal de que els nostres clients pogueu estar al corrent de les últimes novetats del sector. Esperem que gaudiu d’aquest espai on podeu trobar consells, novetats de productes ceràmics, parquet i banys, exemples de reformes de banys a barcelona o d’altres indrets portades a terme per els nostres professionals, així com petits reculls del que som i del camí que portem fent des de l’any 1984. I recordeu que si teniu qualsevol dubte sobre materials de reforma, com per exemple sobre la correcta col·locació d’un paviment o d’un revestiment ceràmic de gran format, o les diferents opcions de col·locació d’una plaqueta manual per a un resultat òptim i estèticament atractiu, o bé sobre les característiques tècniques d’un adhesiu per a porcellànic o d’un parquet llaminat, el lloc a acudir es a un especialista, que es qui domina el producte que ven. A Cerygres | Queràmic som especialistes i formem a tots els nostres col·laboradors per tal de que us puguin assistir sempre davant de qualsevol dubte de manera apropiada i ajustada a les vostres necessitats, siguin les que siguin. Amb nosaltres la millor solució es sempre al teu abast per a que les teves reformes resultin 100% satisfactòries.

Reformes a Barcelona