SERVEIS A HOTELS I
CADENES HOTELERES

La divisió més important dins els nostres serveis professionals es la dedicada a la reforma d’establiments hotelers. Es per això que l’atenció d’aquests projectes es duu a terme directament des de la gerència de l’empresa, amb més de 45 anys d’experiència dins el sector de la reforma i la prescripció d’obra. El servei que oferim a tots els hotelers, tant petites propietats com grans cadenes hoteleres, es personalitzat, especialitzat i absolutament específic per a cada cas i situació, cobrint les necessitats de qualsevol projecte tant a nivell de servei com a nivell de producte, apartat en el qual disposem de la selecció més competitiva del mercat, escollida especialment per al sector hoteler, i amb una gran varietat de productes amb 5 anys de garantia d’ús comercial.

PRODUCTES

Paviments i Revestiments

Cifre Materia Baldosa imitación hidráulico

Ceràmica i parquets llaminats i vinílics per a qualsevol tipus d’aplicació:
Revestiments decoratius, paviments porcellànics tècnics, ceràmica XL per a façanes, parquets d’altíssim realisme hidròfugs i ignífugs de classe 33…

Sanitaris i plats de dutxa

Una completíssima i competitiva selecció d’elements sanitaris per als banys del vostre hotel:
Plats de dutxa de càrrega mineral tot massa, sanitaris suspesos i sistemes de descàrrega, lavabos a mida…

Aixeteria en general

Aixeteria de màxima qualitat, sempre en sèries completes per a harmonitzar tot l’espai de bany de les teves habitacions. Primeres marques mundials i l’exclusiva de RAVAK amb 5 anys de garantia d’ús comercial.

SERVEIS

Assessorament

Assessorament professional 100% personalitzat directe de gerència, amb un criteri format per més de 45 anys d’experiència en el sector. Oferim tot tipus de serveis complementaris a l’assessorament decoratiu i tècnic com poden ser: renders, disseny d’espais, combinacions decoratives, adequació a l’ús… sense cap cost afegit.

Personalització

Tot tipus de personalització de peces ceràmiques en qualsevol dels seus processos productius: impressió ceràmica, tall per aigua, elaboració de peces especials de tota mena, tot gràcies a la nostra divisió Cerygres Atelier, integrada pels millors professionals i col·laboradors del sector ceràmic nacional.

Logística

Gràcies a la nostra estructura logística, els nostres magatzems d’estoc i la nostra xarxa de distribució, tenim la plataforma perfecta per oferir un servei adequat a les necessitats habituals de les obres hoteleres: servei de material gradual i sota demanda, reserva d’estocs i entrega a peu d’obra a tota Catalunya gairebé inmediata.