Vine, tria i emporta-t’ho

Aquesta és una de les principals filosofies de Cerygres. Gràcies als més de 3500m2 de naus d’emmagatzematge comunicades directament amb la nostra botiga de Molins de Rei i amb transport diari a la nostra botiga de Barcelona, sumats a una campa de més de 3000m2 a Castelló, podem suportar la gran quantitat d’stocks que ens permeten complir i garantir el servei inmediat que ens comprometem a oferir.

Als nostres magatzems hi tenim estocades més de 5.000 referències, de les quals:

600 models de ceràmica en rotació

Des de revestiments econòmics per a obra nova fins a les últimes tendències italianes o peces de format XXL, si existeix ho trobaràs en estoc a Cerygres, simplement vine a les nostres tendes, escull i t’ho enduràs al moment.

300 referències de ceràmica en oportunitat de 1ª qualitat

Models descontinuats, que ja no oferim en promoció, o dels quals disposem de partides sense rotació. Tots ells sempre en primera qualitat, sense excepció, els trobaràs a Cerygres i com sempre amb disponibilitat inmediata.

50 referències de mosaic de vidre en rotació

Comercialitzem principalment mosaics de vidre de la fàbrica Valenciana Alttoglass, fets amb vidre 100% reciclat, amb màxim respecte pel medi ambient i molta cura pel disseny i l’estètica. També disposem de mosaics de pedra natural o de multimaterial en estoc de càrrega inmediata.

200 referències de parquet llaminat

Tenim totes les referències del catàleg de parquet llaminat i vinílic d’altíssima qualitat de la firma Faus, de fabricació nacional. A diferència de gairebé tots els punts de venda de parquet, disposem en estoc no només de tots els models, si no de totes les peces complementàries de cada model i acabat.

800 referències d'aixeteria

A més de les aixetes de les marques més reconegudes mundialment com Grohe, Roca, Tres o Paffoni, a Cerygres també disposem en exclusiva de les aixetes del més important fabricant centreeuropeu de productes de bany, Ravak, i de tots els models de la marca pròpia d’aixetes de Queràmic: Optima.

80 referències de mobles de bany

Un dels productes que més difícil es trobar en estoc en punts de venda pel seu volum son els mobles de bany. Nosaltres disposem d’estoc de tots els models, mides i colors dels nostres mobles més venuts, així com d’una xarxa d’aprovisionament àgil per als models dels catàlegs dels fabricants que venem pero no tenim en estoc.

1000 plats de dutxa en estoc de totes les mides

Tots els nostres plats de dutxa en estoc son de càrrega mineral de màxima qualitat, de la nostra marca exclusiva Sindesliz. Hem apostat en ferm pel producte que més agrada als nostres clients deixant de banda productes avui dia obsolets com els plats acrílics o els de porcellana, i hem estocat més de mil unitats entre mides, colors i models d’aquests plats.

60 referències de químics per a la construcció i col·locació

La majoria dels àrids i químics per a la construcció i la col·locació que tenim en stock son la marca italiana Benfer, un dels productors mundials de materia prima per a la construcció amb una gamma més diferencial. Això ens garantitza poder oferir màxima qualitat a preu competitiu.

300 referències de perfils d'alumini, acer i PVC

Disposem de la gamma completa de la firma catalana de perfileria Euroshrink amb servei màxim de 2 dies. Així mateix, tenim més de 300 referències del catàleg d’euroshrink en stock per a càrrega inmediata, incloent cantoneres, trencaigües, graons i moltes altres solucions.

I molt més...

A Cerygres trobaràs la millor selecció de Catalunya de productes per a la reforma del teu bany. Lavabos de porcellana de tots els formats, de solid surface amb possibilitat de fabricació a mida, accessoris adaptables a totes les necessitats i estils decoratius, sistemes de nivellació de ceràmica per a un acabat perfecte, i tot allò que puguis imaginar!

Gràcies a tot aquest estoc i a la nostra flota de transport pròpia, sense tercers ni intermediaris, podem estar segurs de ser l’únic magatzem de ceràmica, parquet i bany de tot Catalunya, i dels pocs de tota Espanya, amb capacitat de subministre inmediat de porta a porta a tot el territori de la nostra gamma de productes, aconseguint així una forta avantatge competitiva tant en servei com en preu, sempre en benefici dels nostres clients.