AIXETES DE BANY I CUINA

Aixetes de lavabo a Barcelona Optima Sofie

Optima Sofie

Aixetes Grohe a Barcelona Bauedge lavabo

Grohe Bauedge

Aixetes de lavabo Tres Loft a Barcelona

Tres Loft

Aixeta lavabo Ravak Chrome a Barcelona

Ravak Chrome

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Els dissenys més actuals i les prestacions més innovadores en aixetes a Barcelona i Molins de Rei les trobaràs a les nostres tendes. Aixetes per a totes les necessitats: lavabo, bidet, aigüera, dutxa, banyera… tot el que necessites en aixetes termostàtiques o monocomandament ho tenim. Converteix el teu espai de bany en allò que sempre havies somiat amb la nostra ajuda i gaudeix d’uns productes de màxima qualitat per a fer-te la vida més fàcil.

MOBLES DE BANY

Moble de Bany exclusiva Ravak 10º a Barcelona

Ravak 10º

Mobles de Bany a mida a Barcelona Yurba Boston

Yurba Boston

Moble de Bany exclusiva Queràmic Naturel Pavia Way

Naturel Pavia Way

Mobles de Bany fabricats a Espanya Sonia Play

Sonia Play

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Troba a Cerygres el moble de bany que més s’adapta als teus gustos estètics, a l’estil del teu bany, i sobretot, a les teves necessitats d’espai i disposició, sempre amb la màxima qualitat de fabricació i amb materials de primera. Treballem en exclusiva amb els millors fabricants del mercat nacional i amb primeres marques internacionals per tal d’oferir-te dissenys i acabats d’una qualitat excepcional a preus altament competitius per a la teva comoditat i tranquilitat.

SANITARIS

Sanitari Roca The Gap a Barcelona

Roca The Gap

Ideal Standard a Catalunya Inodor Connect

Ideal Standard Connect

Inodor amb tapa netejadora Roca Inspira Round a Barcelona

Roca Inspira Round

Sanitari Suspès Chrome de Ravak a Barcelona

Ravak Chrome

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

La millor selecció de sanitaris a Barcelona en disseny, qualitat i característiques innovadores la trobaràs únicament a Cerygres. Les marques més reconegudes del sector, així com les més innovadores i les més prestigioses, es troben als nostres punts de venda, amb els seus models més destacats. Noves tecnologies com el format rimless o les tapes esmorteïdes et permeten gaudir com mai del teu espai de bany tant en confort com en disseny.

LAVABOS

 

Lavabo Solid Surface a Barcelona de SDZ Bany

SDZ Bany Beach

Lavabo Naturel Pedra natural a Barcelona

Naturel Pedra

Lavabo de porcellana Hatria Canalgrande a Barcelona

Glacera Vallone

Lavabo de sobretaula Ideal Standard Strada

Ideal Standard Strada

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

El complement perfecte per a qualsevol taulell o moble de bany es un bon lavabo. Bé sigui de porcellana, de materials d’última tecnologia com els compostos acrílics o el Solid Surface, el lavabo es una peça central de qualsevol bany i per aixó a Cerygres t’oferim la millor selecció de lavabos de Catalunya, amb la que pots estar segur d’encertar tant en criteris estètics com de funcionalitat i, per descomptat, sempre amb la millor qualitat i preu possibles.

MAMPARES

 

Mampara de dutxa Xtensa de Hüppe a Barcelona

Hüppe Xtensa

Mampara de dutxa Elba de Deyban a Barcelona

Deyban Elba

Mampara fixa de dutxa Anima Walk-In

Anima Walk-In

Mampara de dutxa a Barcelona Deyban Zafira

Deyban Zafira

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Les mampares de bany son una part important de qualsevol reforma de bany, i per això t’oferim en exclusiva les millors ofertes i els millors models dels fabricants més reconeguts a nivell mundial, així com mampares que només trobaràs a Cerygres, fabricades especialment per a nosaltres i per a tu amb els estàndards de qualitat més exigents. Sigui per a un plat de dutxa o bé per a una banyera, a Cerygres trobaràs la mampara que més s’ajusta a les teves necessitats.

BANYERES

 

Banyera acrílica Ravak 10º a Barcelona

Ravak 10º

Banyera acrílica Becool de Roca a Barcelona

Roca BeCool

Banyera Exenta Laguna Zeus

Laguna Zeus

Banyera per a espais reduïts Ravak Avocado

Ravak Avocado

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Una de les reines del bany que cada dia torna amb més força es sense cap mena de dubte la banyera. A Cerygres hem escollit una selecció de banyeres adaptada als nous gustos dels nostres clients en referència a aquest element del bany. Banyeres a paret, asimètriques, per a parelles, d’hidromassatge, exentes… qualsevol que sigui la banyera dels teus somnis, a Cerygres la trobaràs per un preu molt competitiu per tal de fer-ho realitat.

ACCESSORIS

Accessoris de bany a Barcelona Ravak Chrome

Ravak Chrome

Accessoris de Bany Optima Cube Way

Ravak Chrome

Sonia Eletech Accessoris a Barcelona

Sonia Eletech

Accessoris de bany Roca Select

Roca Select

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

El remat perfecte de qualsevol bona reforma de bany o la millor manera de donar una renovació al teu actual bany al que encara consideres que no li cal una reforma son els accessoris de bany. Tovallolers, ganxos, portarrotlles i escombretes entre d’altres son els elements més utilitzats diàriament dins el bany, i es per això que un petit canvi d’accessoris pot suposar un gran canvi a la teva experiència dins la sala de bany, aportant-hi un nou aire.