CERÀMICA IMITACIÓ PEDRA

Cifre Cerámica Statuario rajoles imitació marbre

Cifre Statuario

Azteca Seastone

Cerdisa Landstone

Oset Génova

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Les sèries i models de més qualitat en ceràmica i porcelànic imitació pedra les trobaràs a Cerygres. Peces amb un aspecte d’un realisme màxim i textura natural i agradable, en tots els formats imaginables, des de plaquetes de petit format imitant la pedra laminada com grans formats de fins a 3 metres d’alt reproduint marbres i pedres calisses. Tot el que puguis imaginar en ceràmica imitació pedra a Barcelona i més ho tens a Cerygres, i sempre amb la millor relació qualitat preu.

 

CERÀMICA IMITACIÓ CIMENT

Cerdisa Reden

Azteca Studio

Cerpa Enzo

Cifre Nexus

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Cerygres et porta en exclusiva els models amb els acabats més espectaculars d’imitació ciment. Sempre moderns i d’actualitat, els acabats cimentosos son un complement perfecte a qualsevol ambient urbà o al que es vulgui donar un toc contemporani. Es un estil molt espectacular en formats grans, però gràcies a la seva versatilitat decorativa, resulta atractiu en qualsevol format. Tenim les millors rajoles d’imitació ciment a Barcelona i Molins de Rei, no busquis més.

 

 CERÀMICA IMITACIÓ FUSTA

Cifre Foresta

Dom Barn Wood

Cifre Rovere

Cerpa Provenza

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Porcelànic imitació fusta amb els acabats més espectaculars i el màxim realisme. Si vols gaudir de la calidesa d’un paviment de fusta a la teva llar sense renunciar a les qualitats tècniques i a la comoditat d’un material porcelànic de la més alta qualitat, la teva solució es la ceràmica imitació fusta. Tant en formats petits, on destaca l’aspecte rústic i els petits detalls, com en formats de tarima més llarga arribant gairebé als dos metres, el realisme que aquestes peces aconsegueixen es increïble.

 

 

 CERÀMICA IMITACIÓ HIDRÀULIC

Cifre Materia

Ribesalbes Mare Nostrum

Dom Comfort

Tau Heritage

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

L’autèntic ambient vintage de la ceràmica modernista de Barcelona, ara a casa teva. Les rajoles imitació hidràulic son tendència altre cop gràcies al seu esperit intemporal i les seves excepcionals qualitats estètiques. L’evolució de la tecnologia en la fabricació de rajoles ens permet gaudir avui de peces amb el mateix aire d’abans pero amb les característiques tècniques d’un porcelànic d’última generació. La varietat més ben seleccionada en rajoles imitació hidràulic la trobaràs només a Cerygres.

CERÀMICA IMITACIÓ FANG

Manifattura del Duca Cottomed

Oset Posada

Cifre Cerámica Subway

Oset Olite

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Les rajoles imitació fang amb més personalitat rústica les trobaràs totes a Cerygres. Ara pots donar a casa teva el toc genuí de l’autèntic gres natural i el fang cuit gràcies a les sèries que t’oferim en exclusiva a Cerygres Barcelona i Cerygres Molins de Rei, totes elles amb la garantia dels més de 30 anys d’experiència que ens avalen. Aconsegueix una llar autènticament rústica i descobreix tot el potencial de la decoració d’aire clàssic amb nosaltres.

CERÀMICA IMITACIÓ MANUAL

Cifre Colonial

Ribesalbes Century

Ribesalbes Feng Shui

Cifre Alchimia

COMPRA ONLINE

OUTLET CERYGRES

Les plaquetes de ceràmica manual son una de les imitacions de ceràmica que estan tornant amb més força. En una gran varietat de colors i acabats, llises, bisellades, de contorn irregular, de superficie desigual… totes les imperfeccions característiques de la plaqueta manual son fidelment reproduïdes en els millors models de ceràmica imitació manual del mercat, que a Barcelona només trobaràs a Cerygres. Si busques un toc d’elegància per a casa teva, aquesta es la millor elecció.