Què es el Club Professionals?

Es un conjunt d’instal·ladors que Cerygres recomana per la seva professionalitat i la seva trajectòria com a col·laboradors.
Després de més de 30 anys atresorant experiència en el sector, hem trobat empreses i professionals de tot tipus, i el Club neix amb l’intenció d’aglutinar una selecció d’aquells que reuneixen una sèrie de paràmetres d’exigència i serietat que ens permeten determinar-ne la professionalitat més allà de les experiències de col·laboració.

Vols entrar al Club Professionals?

Per a ser part del Club Professionals cal complir una sèrie de requisits a nivell professional, tots ells relacionats amb la qualitat de la feina. Si creus que els pots complir, entrar al Club Professionals de Cerygres es molt senzill. Per a poder formar-ne part, cal que ens enviïs la teva sol·licitut d’inscripció al correu electrònic marketing@cerygres.com i acompanya-la d’algunes imatges de les teves obres més recents per a que poguem posar-nos en contacte amb tu i valorar la petició.

Quines avantatges ofereix el Club Professional?

Formar part del Club Professional et dona accès a una selecció de productes exclusius de Cerygres, a més de la selecció completa de productes de les nostres tendes. D’aquesta manera, podem assegurar als nostres col·laboradors un % molt més alt d’operacions tancades que la nostra competència gràcies a factors diferencials com:
– La disposició completa dels més de 2000m2 d’instal·lacions especialitzades a Molins de Rei i Barcelona capital
– L’assignació fixa d’un assessor de Cerygres especialment format per a donar un servei integral a professionals i clients finals
– L’elaboració d’ofertes personalitzades i el seu posterior seguiment comercial
– Bonificació en transport
Protecció del preu del producte de cara al client final, que no ho trobarà enlloc més barat
– Possibilitat de realitzar obres per a clients dels nostres establiments
Promoció de la teva empresa als nostres canals de comunicació