Serveis a instal·ladors

Per què els millors professionals de la reforma trien cada cop més a Cerygres com al seu col·laborador principal?

Assessors a botiga

Als nostres punts de venda tant els instal·ladors com els seus clients reben un tracte completament personalitzat i individual. D’aquesta manera podem oferir un valor diferencial als nostres clients per mitjà de l’experiència, qualificació i coneixement dels nostres assessors de tenda, especialitzats en atendre les necessitats del consumidor final.

Instal·lacions

Les instal·lacions de Cerygres es troben a completa disposició dels nostres clients instal·ladors com a showroom per a la presentació de material als seus clients. La combinació d’unes instal·lacions amb una gran exposició de material i l’assessorament especialitzat garantitzen l’èxit de qualsevol operació.

Catàleg

El nostre catàleg de més de 216 pàgines i 3.000 referències, gairebé totes en stock, es una de les principals armes amb les que els nostres clients instal·ladors poden guanyar un gran valor afegit de cara als seus clients. Fent seu el catàleg i usant-lo com si fos la seva pròpia gamma de producte, complementen l’atenció al client per a la visita.

Cursos formatius


A Cerygres, a més de tota l’atenció personalitzada per a vosaltres i els vostres clients, us oferim també cursos formatius sobre les gammes de producte que venem. Col·locació (ciments, juntes, impermeabilitzants…), banys (aixetes, noves presentacions de col·leccions…) i totes les famílies de productes que tenim a la venda.