SERVEIS A PROMOTORS
D’OBRA NOVA

La nostra garantía d’èxit a l’hora de tractar amb els nostres clients promotors d’obra es troba en la nostra experiència en el tracte amb el mateix target de clients. Portem al voltant de 35 anys atenent a persones que desitgen que la que ja es casa seva sigui la seva llar, mentre que els promotors cuiden de que la nova casa dels seus clients sigui aquesta mateixa llar que busquen. Des d’aquest prisma, creem sinèrgies profitoses per a ambdues parts. Això ens ha dut a participar no tant sols de projectes de promoció de blocs de pisos o zones residencials d’habitatges unifamiliars, si no també novedosos projectes ecològics amb el concepte de “casa pasiva”, que gràcies al nostre coneixement del producte s’han pogut dur a terme amb la mescla perfecta de criteri tècnic i estètic.

PRODUCTES

Paviments i revestiments

 

Ceràmica, parquets llaminats i vinílics, frisos i tota mena de solució decorativa:
Revestiments amb decorats coordinats, paviments vintage, ceràmica XL d’inspiració industrial, parquet FAUS amb una extensa gamma de colors i acabats, d’elaboració nacional i màxima qualitat…

Sanitaris i plats de dutxa

Sanitari suspès Ravak Chrome

La nostra selecció de coleccions de sanitaris està especialment escollida per la seva qualitat i el seu disseny actual. Així mateix, els nostres plats de dutxa de càrrega mineral, imitant la pissarra natural, queden perfectes en qualsevol bany.

Aixeteria en general

Grohe Bauedge grifo lavabo

Aixeteria amb els dissenys més actuals, sèries completes d’aixeteria per combinar lavabo, bidet i dutxa, i tot amb la confiança de primeres marques mundials i la nostra exclusiva de RAVAK amb 5 anys de garantia.

SERVEIS

ASSESSORAMENT2

Assessorament tècnic i decoratiu professional, 100% personalitzat segons les peculiaritats de cada obra i les necessitats dels promotors. Més de 30 anys d’experiència en el tracte amb el consumidor final avalen el nostre criteri d’assessorament per a que totes les promocions on col·laborem resultin un èxit, i tot això sense cap cost afegit.

Personalització

PERSONALIZACION

Tot tipus de personalització de peces ceràmiques en qualsevol dels seus processos productius: impressió ceràmica, tall per aigua, elaboració de peces especials de tota mena, tot gràcies a la nostra divisió Cerygres Atelier, integrada pels millors professionals i col·laboradors del sector ceràmic nacional.

Logística

LOGISTICA

 

Gràcies a la nostra estructura logística, els nostres magatzems d’estoc i la nostra xarxa de distribució, tenim la plataforma perfecta per oferir un servei adequat a les necessitats habituals dels promotors d’obra: servei de material gradual i sota demanda, reserva d’estocs i entrega a peu d’obra a tota Catalunya gairebé inmediata.