L’última incorporació a la familia de productes de col·locació distribuïts per Cerygres ve directament d’Itàlia, pero té esperit alemany.

BENFER es una marca del grup alemany Schomburg amb més de 50 anys d’experiència en el sector dels àrids i químics per a la ceràmica. La seva gamma comprèn tot tipus de solucions per a la col·locació de ceràmica i pedra natural, com ara adhesius (el mal anomenat “ciment cola”), segellants (les també mal anomenades “borades”) o imprimacions per a la col·locació de ceràmica en superficies com ara el guix.

Netejat i col·locació segellant Aplicació i col·locació segellant

 

A partir de 2015, Cerygres distribueix en exclusiva per a tota Catalunya els productes d’aquesta marca. De tota la gamma, ens agradaria destacar-ne especialment dos, per les seves excepcionals característiques. A Cerygres tant sols portem materials de la màxima qualitat, materials que nosaltres mateixos fariem servir per a casa nostra, i aquests dos productes ens van convèncer d’apostar per BENFER.

 

El primer de tots es l’adhesiu MONOFLEX XL, un adhesiu per a la col·locació de tot tipus de ceràmica compost de ciment, àrids de granulometria seleccionada, resines sintètiques i una selecció d’additius que li otorguen qualitats molt per sobre d’altres productes similars del mercat. En destaquem la seva gran resistència al desplaçament vertical, la qual ens permet inclús començar la col·locació del revestiment per la part superior de la paret sense patir pel més mínim desplaçament de la peça. També cal apuntar l’elevat “pot life” (durada útil de la mescla ja pastada) de més de 45 minuts, així com el major rendiment del material degut a la conservació de les seves propietats en una mescla amb major quantitat d’aigua.

adhesiu per a col·locació ceràmica Monoflex

En segon lloc, destaquem el segellant per a juntes DEKOGROUT, que suma a les seves propietats hidròfugues, antibacterianes i antifongs, tota una varietat de qualitats que el col·loquen per davant de productes de col·locació àmpliament reconeguts al mercat i de preu molt superior.

El segellant DEKOGROUT està indicat per a juntes d’1 a 6mm d’amplada (tot i que es poden realitzar amb ell juntes de fins a 9mm sense cap problema) en interiors, exteriors i també per a juntes d’inmersió contínua. A l’hora d’utilitzar-lo, presenta una textura cremosa molt còmoda de treballar i es facilíssim de netejar (quan el segellant de la junta es veu mat, una passada amb una esponja humida es suficient per deixar les rajoles perfectament netes). A més, igual que l’adhesiu MONOFLEX, presenta una vida útil un cop pastat molt alta per els estàndards d’aquest tipus de productes, permetent ser usada inclús passats 15 minuts. Per si fos poc, es presenta en una amplíssima varietat de colors i bossa d’alumini.

Dekogrout, segellant per a les juntes de col·locació ceràmica              Colors disponibles per al material de col·locació Dekogrout

A més de la qualitat d’aquests productes, un dels aspectes més destacables de BENFER son els seus preus, molt atractius en tota la gamma, des dels productes amb propietats més bàsiques fins als top de gamma com el MONOFLEX XL i el DEKOGROUT, tots els preus son moderats i en molts casos inferiors a d’altres productes reconeguts del mercat de característiques inferiors.

Podeu coneixer la gamma completa de productes BENFER a la seva web: www.benfer.it