House Habitat presenta amb Cerygres | Queràmic el seu nou projecte d’habitatge biopassiu amb tota l’estructura de fusta a Sant Pere de Vilamajor, comarca del Baix Montseny (Barcelona).

House Habitat construeix cases passives o de consum gairebé nul amb materials naturals de la mà dels millors arquitectes. Els habitatges biopassius són eficients energèticament, ecològics i sans; on s’utilitzen els recursos de l’arquitectura bio-climàtica, combinats amb una eficiència energètica molt superior a la construcció tradicional.

Des dels seus inicis col·labora amb Cerygres | Queràmic per dissenyar els acabats més perfectes d’aquests habitatges, comptant sempre amb les marques més exclusives del mercat de ceràmica, parquet i bany, amb materials sostenibles i de la millor qualitat, que ofereixen una major vida útil i un menor consum a aquests habitatges.

 

 

Tots els revestiments i paviments interns d’aquest nou projecte d’habitatge biopassiu a Sant Pere de Vilamajor, als peus del Montseny, els pot trobar a Cerygres | Queràmic.

La ceràmica utilitzada per als dos banys i la cuina és de la col·lecció imitació ciment més realista del mercat, Studio Cream i Studio White del fabricant Azteca Cerámica, que recreen a la perfecció els colors i la gràfica del ciment amb tonalitats fredes i càlides.

Els terres són de parquet vinílic de la Sèrie Blue del fabricant FAUS. Parquet 100% hidròfugs amb una base de sulfat càlcic que evita les deformitats i destaquen per la seva impermeabilitat, el seu aïllament acústic, tèrmic, la seva resistència a l’impacte, la seva facilitat de neteja i col·locació i les seves propietats antiestàtiques, antilliscants i antibacterianes.

 

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Casa unifamiliar biopassiva, amb estructura prefabricada a taller de 140m2 en 2 plantes.
Amb 3 dormitoris (1 suite), 2 banys, lavabo, saló-menjador a doble altura amb cuina integrada i sala d’instal·lacions.

 

 

CARACTERÍSTIQUES I ACABATS
  • Façana ventilada amb fusta tractada autoclau gris.
  • Aïllaments amb fibra de fusta.
  • Sistema renovació d’aire amb recuperador d’energia.
  • Climatització aerotèrmica per conductes.
  •  Fusteria exterior fusta laminada bicolor, amb doble vidre baix emissiu i control solar.
  • Coberta de xapa.

 

GALERIA D’IMATGES 

Exterior Sant Pere de vilamajor