La crisi pel coronavirus provoca que augmentin les reformes i les millores a les llars espanyoles

La Vanguardia dedica una secció especial a l’era de reformes post Covid19, on cita Cerygres com la solució i un referent en la distribució de ceràmica, parquet i productes per al bany a Catalunya des de 1984.

Diversos estudis confirmen que els espanyols estan apostant, aquest atípic estiu, per reformar (o millorar) les seves llars. De fet, durant el passat mes de juliol, un 28% d’espanyols va assegurar haver fet més reformes a casa de les que tenia planejades. Tot això segons el baròmetre Covid-19 de Andimac, l’Associació Nacional de Distribuïdors de Ceràmica i Materials de Construcció. També ho avala un estudi d’USP que assenyala que el confinament ha dut a sis de cada deu llars espanyoles a voler fer reformes, una mica per sobre de la mitjana europea.

És l’oportunitat, a més, de convertir les llars en habitatges més sostenibles, eficients i moderns. En aquest sentit, la ceràmica cobra protagonisme, gràcies a ser higiènica, durador i sostenible, pel fet que està fabricat amb materials naturals i és totalment reciclable. Les rajoles de ceràmica duren, no es cremen ni es fonen i, per tant, no emeten gasos tòxics ni per al medi ambient ni per a la salut. És una opció verda per a les llars que, a més, se situa com un dels materials més higiènics. En les seves juntes no s’acumula brutícia ni pols, de manera que la desinfecció en terres i parets és facilíssima, una cosa altament recomanable en temps de coronavirus.

Cerygres, que fa més de tres dècades que és el major distribuïdor de ceràmica a Catalunya, recorda que hi ha una solució pensada per a cada client. Gran part del seu èxit -es va fundar en 1984- es deu al fet que la firma ha sabut escoltar sempre els senyals de mercat i adaptar-se a les necessitats reals de la societat. L’empresa familiar treballa, en exclusiva, amb marques nacionals de prestigi, com Tau Ceràmica, Cifré Cerámica, Azteca Cerámica i Natucer. A més, ofereix als clients marques pròpies, com Queràmic, Sindesliz, Laguna, Glacera iAnima. I per a la comunitat catalana té, Aixa mateix, marques exclusives com Ravak, un producte d’alt disseny per al bany; Cerdisa, un prestigiós fabricant italià,o Faus Floor, un fabricant  espanyol de parquet laminat i vinílic d’alta qualitat.
L’exposició central de Cerygres està situada a Molins de Rei, on ofereix als clients més de 1.200 m2. De la mateixa manera, la capital catalana acull –en ple barri de Gràcia– l’exposició més gran de ceràmica, parquet i bany de Barcelona.
Cerygres ha aprofitat la crisi sanitària per activar la botiga on-line (queramic.com), en la qual selecciona les millors ofertes exclusives de ceràmica, parquet obanys perquè el  client disposi d’un ampli estoc on poder triar. Més de 5.000 referències que lliura de manera immediata. Atenció i assessorament personalitzat, experiencia i ofertes especials, finançament sense interessos i enviaments gratuïts a partir de 450 euros fan que aquesta firma sigui una aposta segura per convertir qualsevol llar en una casa de somni.