INFORMA i El Economista han atorgat per tercer any consecutiu el Certificat IEGE d’Excel·lència en Gestió Empresarial 2020 a DISTRIBUCIONS CERYGRES, S.A.U.excelencia empresarial

Aquest reconeixement es lliura a aquelles empreses que després de l’avaluació realitzada de més de 50 indicadors de la companyia destaquen per la seva solvència, rendibilitat, creixement, internacionalització, gestió dels recursos humans, responsabilitat social corporativa, satisfacció dels clients / qualitat, innovació, gestió de el risc comercial i digitalització.

Amb aquest nou premi, DISTRIBUCIONS CERYGRES S.A.U. es consolida com un referent en la distribució de productes ceràmics i sanitaris en el mercat català i afronta un futur prometedor amb perspectiva i ambició. Aquesta distinció és el fruit de més de 36 anys d’experiència i una prova de la bona feina de la companyia, diferenciant-se per la seva selecció de productes amb la millor qualitat-preu per a la construcció i la reforma de la llar.

Sello Excelencia Empresarial 2020

CERYGRES compta amb 2 punts de venda a Catalunya, la seva seu es troba a Molins de Rei amb magatzem logístic propi i té l’Exposició més gran de ceràmica, parquet i bany a Barcelona oferint en el seu conjunt més de 4.500 m2 dedicats a la venda de productes ceràmics i sanitaris al servei dels seus clients.

A més des del passat mes de maig 2020, CERYGRES disposa d’un nova operativa on la higiene, la seguretat i una experiència d’usuari molt més acurada, són clau per complir amb les recomanacions de les autoritats i respondre a les necessitats dels nostres clients, visitants i treballadors, sent la primera empresa d’Espanya, en obtenir el segell de Andimac (Associació nacional de Distribuïdors de Ceràmica i Materials de Construcció), que acredita DISTRIBUCIONS CERYGRES com un establiment segur i avala que les Exposicions compleixen els protocols de prevenció, protecció i desinfecció davant el Covid-19.

El procés d’emissió d’aquest segell està validat i auditat per TÜV-SUV, una de les més prestigioses certificadores a nivell internacional.

Per DISTRIBUCIONS CERYGRES és un orgull rebre el guardó IEGE d’Excel·lència Empresarial per tercer any consecutiu, traslladem la nostra més sincera felicitació a tot l’equip humà que amb el seu esforç, professionalitat i dedicació, ha fet possible aquesta fita un any més.

Gràcies per la vostra confiança!

Equip Cerygres