En aquesta entrada de Blog, farem un repàs de productes técnics que Benfer ens ofereix, aportant solucions a diferents problemes que ens trobem durant la realització d’una reforma o col.locació de ceràmica. Desde fa uns anys, Cerygres ha apostat per el fabricant Italia amb seu Alemanya, ja que Benfer pertany al grup empresarial Shomburg, fabricant de químics per a la construcció, i durant aquests anys, hem anat incorporant productes a mida que ens trobavem amb diferents situacions.

Com especialistes de la cerámica, el primer producte que ens va enamorar va ser la gamma de beurades, la junta Dekogrout, una junta fabricada en base ciment que permet la colocació desde 1 fins a 12 mm, amb un blanc amb una puresa que els fabricants nacionals no poden conseguir ja que la materia prima només es troba a la zona Italiana on están situades les canteras de Benfer.

La gamma de juntes de Benfer, esta composada per 24 colors, però el que realment ens va sorpendre va ser adonar-nos que la mateixa gamma de colors en base ciment estava disponible amb la gamma de beurades epoxídiques.

Aquesta col.lecció de beurades neix amb el nom de Dekogrout 2k, un Segellador alhora que adhesiu bicomponent, no absorbent, antitaques, antifloridura, antibacterià i antiàcid. Ens aporta un acabat espectacular a més de facilitat d’aplicació i neteja. La gamma de juntes Dekogrout ens permet l’aplicació desde 1 fins a 10 mm de junta. Deixem un Vídeo per a que podeu veure l’aplicació

 

A més de les juntes, Cerygres va començar a treballar els diferents tipus de adhesius que Benfer ens ofería per a una perfecta col.locació de la ceràmica en diferents situacions. Ens agradaría destacar un adhesiu en d’altes prestacions anomenat Benferflex- XL.

BENFERFLEX-XL és un adhesiu tixotròpic en pols compost per ciment, àrids de granulometria seleccionada, resines sintètiques i aditius especials. La seva composició s’ha pensat i desenvolupat per col·locar de manera ràpida i segura gairebé la totalitat de materials ceràmics, fins i tot sobre suports no absorbents o subjectes a lleugers canvis dimensionals. A més, l’elevada resistència a l’lliscament vertical permet la col·locació dels revestiments començant des de dalt. La seva aplicació es apta per a grans formats tant en interior com en exterior a més de garantir la col.locació de paviments on l’aplicació de cargues sobre ell sigui elevada.

Poc a poc Cerygres va incorporar morters técnics segons les necesitats dels nostres clients anaven creixent i així vem incorporar un morter impermeabilitzant que va sorpendre a una tipología de client en particular: els constructors de piscines van veure amb el morter Aquashield 2 k una solució a molts dels problemes que es trobaven alhora de impermeabilitzar una piscina.

El model ACQUASHIELD-2KF és un morter elastomèric flexible i bi-component, modificat amb polímers, que impermeabilitza i protegeix, maons, maçoneria i alguns substrats de pedra natural amb capacitat de pontejo d’esquerdes. ACQUASHIELD-2KF ofereix una forta adhesió i representa un sistema sense juntes que pot deixar-se a la vista i transitable o bé, ser cobert amb rajoles, paviment de formigó, pintura o altres revestiments. Per un motiu en particular, els constructors de piscines van veure amb el Aquashield 2km una gran solució i es que pot deixarse vist, inclús amb solució de piscina salina, garantint un acabat en diferents colors com una piscina fabricada amb morter de calç i amb la garantia de Benfer.

Deixem un vídeo on podem veure l’aplicació del morter que a més garantitza l’impermeabilització en terrasses o en zones humides d’interior.

A més de aquests productes Cerygres esta treballant ponts d’unió de suports, morters de reparació, morters estructurals o morters autonivellants que en parlarem a la següent entrada de Blog, esperem que aquesta notícia hagi sigut de profit i us esperem a les nostres Botigues de Molins de Rei i Barcelona.