Una de les sèries de referència de Cifre Cerámica en aquests moments és la sèrie Neutra. Quan Cerygres, va començar la seva aposta per una de las marcas de referència del sector Ceràmic Español, Cifre Cerámica, la sèrie neutra només era una aposta de futur, però la fàbrica ja intuïa que sería una de las sèries de referència. Sortia  al mercat amb cinc colors en 30×60, 60×60 sense rectificar i en 75×75 i 60×120 en massa colorejada i rectificat,  tota la sèrie en Natural i clase tres d’antilliscament.

Serie Neutra

 

Un producte que sortía al mercat amb una finalitat clara; la prescripció per obras a través dels  estudis de arquitectura, al que avui anomenem Contract. La sèrie Neutra, recrea un ciment suau en color white, cream, pearl, taupe i antracita, però  a més a més  de ser una sèrie ideal per a la prescripció d’obras, que des de Cerygres ja hem prescrit  diversos projectes, la sèrie Neutra està sent un èxit en la venta contínua de picking al consumidor final.

Neutra White

Amb l’ èxit de la sèrie, la fàbrica va decicir fer una aposta per incorporar el revestimient en 30×90 rectificat amb una gamma de relleus d’imitació pedra i mosaic hidráulic, molt comercials per a  la venda de cada día, amb una àmplia gamma en 25×60 de pasta vermella per a fer la sèrie  accesible per a tothom.

Finalment, la fàbrica veient la polivalència de la sèrie, està caminant a ambdues direccions, d’un costat  ha creat un relleu decoratiu per el 30×60 porcelànic, així donant-li ús  com a revestimient i d’altre banda, ha fabricat la sèrie en 75×150 de prensa en 11mm, en massa colorejada i 260×120 rectificat en 6mm per a projectes.

 

Neutra white Xlife 260×120

L’aposta per la sèrie, està sent total, ja que amb la sèrie Neutra tenim solucionada tota la casuística tant en botiga com en la  venta per a projectes sent una de las sèries imitació de ciment amb més èxit del mercat.

La sèrie va sortir amb l’èxit de la sèrie Foster d’ Argenta Cerámica (una de las empresas del grup),  però sembla ser que la sèrie neutra ha tingut molt més èxit i ha eclipsat la serie Foster, com a mínim en el mercat que coneixem, Barcelona i  província.

Foster Coal Argenta cerámica

Cerygres ha apostat  per Cifre Cerámica per a ser el referent de Catalunya, la sèrie neutra és una de las sèries que més volum de ventas li està donant a ambdues empreses, és per això que, al tindre la sèrie en stock amb un precio de compra per sota de qualsevol  punt de distribució de Barcelona, cerygres està venent la sèrie en tots els seus colors i formats al millor preu que es pot trobar a tota Catalunya.