Cerygres, aquest any celebra el seu 35è aniversari i desde el primer día ha sigut el distribuidor exclusiu de Cerámicas Ribesalbes a Catalunya i concretament a Barcelona.

Cerámicas Ribesalbes és, una petita  fàbrica familiar situada a la entrada del poble de Ribesalbes, Castelló, però en aquests moments és una de las fàbricas més especialitzades del sector ceràmic Espanyol i que a més a més, aporta el valor afegit de poder elegir múltiples opcions sobre la ceràmica monocolor i la peça de petit format.

Un catàleg extens que ens sorpèn amb tot tipús de plaquetas, unas llisas, altres amb bisell, altres imitació ciment, altres imitació manual, o altres, amb aspecte màrmol i amb tot i això amb múltiples opcions de color i format, així donant una gamma de plaquetas que no trobarem en cap altre catàleg del mercat.

Una de les principals característiques del fabricant del petiti poble de Ribesalbes és precisament la seva especialització en la ceràmica rústica amb perfectas imitacions al fang natural cuït o la terracotta amb coleccions com la cotto o la serie barro, ideals per a espais naturals o fincas rústicas on aquest material es acord amb l’entorn però amb las propietats d’un gres esmaltat sense porositat i amb una alta tesistència a les taques.

Las últimas coleccions que s’han presentat giran entorn a la mateixa temàtica, gres de 20×20 imitació al paviment hidràulic típic dels pisos de l’eixample de Barcelona. Així la serie pasión la serie mare nostrum o la serie puzzle son coleccions ideals per a la recreació d’espaïs vintage poden combinar-les amb altres productes  d’imitació fusta, ciment o simplement fer espaïs decoratius que faràn de les nostres llars zonas amb personalitat pròpia.

Elegir Cerámicas Ribesalbes es acertar com a opció decorativa.