Distribuciones Cerygres SA, és una empresa que desde els seus inicis al 1984 ha estat una empresa dedicada als seus treballadors i clients, dedicada a la distribución de cerámica, parquet y equipament per el bany y aquest passat 28/11/2018 ha rebut el premi a l’excel.lència en Gestió Empresarial, organitzada per el prestigiós diari El Economista y DBK informa.

Després de 35 anys d’experiència i consolidació en el mercat només 21 companyies de les més de 200 seleccionades van esser galardonades amb el Certificat d’exel.lència.

Segons els organitzadors, el certificat d’excel.lència només el poden adquirir aquelles empresas que amb ordre invers estan satisfent les necesitats dels accionistes, treballadors, clients y societat.

De les moltes empreses que han solicitat el certificat, només 200 han estat seleccionades, i d’aquestes 200, només 21 han adquirit el certificat. Cerygres ha obtingut una puntuació de les més altes de les 21 empresas.

No només això, sino que cal destacar que el certificat amb un del rati de puntuació més alt amb una de les poques empresas amb una facturació inferior a 10 millons d’euros. A part, el rati de solvència de las companyias galardonadas amb el Certificado han obtingut un risc comercial mig-baix que en el cas de Cerygres ha estat Baix-molt baix. Tenint en compte la seva rentabilitat, els resultats del exerci (2015-2017) sobre recursos propis, sería el 4 %, amb una ebitda positiva sobre ventas del 12,3%.

Les empreses galardonades van aumentar de mitja el seu número de treballadors un 19% i més del 60% va rebre formación a l’any 2017. Més del 40% d’aquestes empreses ha dessarrollat algún programa RSC.

La finalitat del projecte és el de:

  • Coneixer y descubrir en profunditat l’empresa, les seves fortalesas i les seves debilitats
  • Reforçar la seva reputació davant d’entitats financeras.
  • Millorar la percepció dels seus treballadors.
  • Rentabilizar las accions de RSC.
  • Destacar envers a la competència.
  • Conseguir reconeixement de marca.
  • Consolidar la confiança de clients i proveÏdors.
  • Aumentar la demanda dels seus productes i serveis
  • Aumentar el valor de la companyía.

https://www.eleconomista.es/gestion-empresarial/noticias/9551077/11/18/Informa-y-elEconomista-certifican-a-21-empresas-por-su-excelencia-en-la-gestion.html

Deixem el vídeo on explica realment que significa aquest galardó