Al Cersaie de 2016, Azteca va presentar dues col.leccions de caire bastant diferencial al que estem acostumats últimament al sector ceràmic Espanyol.

Una d’elles era la sèrie Seastone, en porcelànic de massa colorejada, que recrea una pedra marina tallada on es veu perfectament el tall de serra i es diferencien les gràfiques no tant sols en el dibuix de la pedra en si, si no que també s’aprecia la diferència de profunditat i marcatge del tall.

Aquesta sèrie es de les més treballades que hem vist al sector espanyol des de fa bastants anys, té una estètica bastant particular i la veritat és que ens està sorprenent a nivell de vendes.

L’altre de les sèries que vam veure és la Serie Studio; quan portes molts anys veient ceràmica, saps quan apostes “por el caballo ganador”. La sèrie Studio de Azteca era una d’elles. El producte, un porcelànic amb les característiques tècniques a les que ens té acostumats Azteca, amb 10mm de gruix en 30×60 i en 60×60, i de 11 mm al 120×60. El producte, sempre en acabat rectificat, presenta una gràfica cimentosa amb un curiós toc metàlic. Aquesta combinació de gràfiques li dona un aire diferencial als ciments als que ens tenen acostumats altres fabricants del sector, amb gràfiques menys treballades.

Aquesta va ser una aposta inmediata per part de Cerygres, i vam decidir treballar-la a les nostres botigues. Un cop vist l’èxit de la sèrie vam proposar a Graciela Nomdedeu que ens fabriquèssin la sèrie amb el mateix desenvolupament estètic que ja tenien creat, però en 30×60 sense rectificar, a un preu molt més accessible en acabat interior i exterior

Azteca cerámica va creure en l’experiència de mercat de Cerygres i la fàbrica ens ha cedit l’exclusiva de la sèrie per a tot el territori català.

La colecció en 30×60 sense rectificar es fa en 4 colors. Un color Blanc, ideal tant per format com per color per a revestiment, i combinable amb els altres colors freds que son l’Ash i el Antracita. A més a més, com té la mateixa gràfica que la malla decorativa del 30×60 rectificat, podem donar una àmplia opció decorativa tant amb combinatòria de colors com malles decoratives.

La sèrie també és perfectament adaptable com a paviment, doncs al ser porcelánic la seva adequació a l’ús es il·limitada, podem posar-ho en interior en façana o inclús en paviment exterior ja que tenim el producte en acabat antilliscant.

Així doncs, si voleu un producte al millor preu amb un concepte estètic treballat com les series de més valor afegit, podeu vindre a buscar la serie Studio de Azteca Cerámica nomes a les botigues de Cerygres.