Una nova tendència, la peça imitació a plaqueta natural Us presentem la sèrie Colonial de Cifre Cerámica.

Des de fa ja un parell d’anys veiem que cada cop més fabricants s’apunten a la moda de l’estil vintage a les seves coleccions. Veiem a les fàbriques recuperar peces fins fa poc oblidades o poc valorades com els paviments de 20×20 en acabats hidràulics o rústics amb decoracions vintage, així com hem vist el resorgiment de les peces hexagonals, i especialment, la recuperació d’un clàssic de la ceràmica com es la plaqueta manual.

En aquesta última fira Cersaie hem vist a grans referents del revestiment ceràmic a nivell mundial, com Porcelanosa o FAP Ceramiche presentar coleccions molt extenses de monocolors de format petit i allargat, especialment el 7,5×30. A les nostres tendes, cada cop més gent pregunta per aquest tipus de formats i per les seves versions en els tradicionals colors mediterranis com el blau, el verd turquesa, els blancs… així com cada cop més se’ns sol·liciten mètodes de col·locació diferencials, com l’espiga.

De les nostres fàbriques de confiança, la sèrie que més ens ha cridat l’atenció ha estat la sèrie Colonial de Cifre Cerámica.

Amb aquesta sèrie, Cifre presenta una col·lecció especialment complerta, amb 8 colors en acabat brillant i els mateixos colors en mat, complementada amb totes les peces accessòries com les motllures i els llistells. Així mateix, la sèrie es coordina amb una proposta de paviment molt atrevida, amb aspecte de fusta decapada en el mateix format que el revestiment.

Resulta sorprenent, i diu molt de les costums cícliques en els gustos i tendències del públic en general, entre el qual ens incloem, que una de les característiques que més agrada d’aquestes rajoles es l’imperfecció en l’acabat. La recreació de les imperfeccions de l’esmalt vitrificat sobre una rajola manual feta amb motllo de fusta del producte primigeni, fa d’aquestes reinterpretacions modernes unes fidels reproduccions a allò que representen, la plaqueta manual, i tot un homenatge al llegat i la tradició d’un sector en constant evolució.

Així doncs, i com no podia ser d’altra forma, la nostra aposta per les últimes tendències es veu corresposta en aquest cas per l’aposta en nosaltres com a distribuidor “master” per part de Cifre Cerámica a Barcelona i Catalunya, i d’aquesta manera podreu gaudir a partir de Novembre de la seva sèrie Colonial a les nostres tendes de Molins de Rei i Barcelona. Aprofitant l’atractiu visual d’aquesta sèrie, així com les múltiples opcions que ofereix, tenim pensat disposar-la a les nostres tendes amb una presentació molt espectacular que esperem que us agradi i us dongui idees per a la vostra llar quan vingueu a veure’ns.

Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial Ceràmica Cifre en Barcelona Serie Colonial