Deixem de treballar els productes de DURAVIT! T’expliquem perquè.

Molts dels que llegiu aquest Blog possiblement no ho sabreu, pero des de fa ja més de 10 anys i fins aquest any, hem estat distribuidors oficials de Duravit a Catalunya. A Cerygres prioritzem per sobre de tot la qualitat dels nostres productes, així com el servei als nostres clients, i després de viure en els últims anys una important baixada en les xifres de venda d’aquesta marca a nivell nacional, i el desmantellament progressiu que aquesta ha portat a terme en la seva estructura logística a l’Estat Espanyol, no veiem garantit el compromís d’excel·lència que va lligat a formar part del catàleg de Cerygres. Es per aquesta raó que d’ara endavant no servirem més productes de la marca Duravit ni en els nostres canals de distribució ni a les nostres tendes.

En previsió a aquest desenllaç, hem estat treballant paral·lelament en el llançament d’una línia de productes sanitaris d’alta qualitat sota el nostre propi segell de qualitat Cerygres. Aquests productes han estat dissenyats amb la nostra supervisió i col·laboració, i fabricats sota les nostres estrictes especificacions, donant com a resultat un material de màxima qualitat i disseny impactant, del que n’estem molt orgullosos. No podia ser d’una altra manera si volem que porti el nostre nom.

 

De tota la gamma de material propi, volem aprofitar per presentar dues sèries en les que hem apostat fort: Les sèries Blue i Montanaro.

La sèrie Blue es caracteritza per uns dissenys suspesos, que li donen un aire modern i actual, mentre que les seves línies estilitzades i intemporals fan que encaixi perfectament tant en ambients de tall avantguardista com en aquells més clàssics, donant a tota l’estança un toc harmònic.

Material de marca propia de Cerygres, calidad Duravit a mejor precio.

 

 

 

Amb la sèrie Montanaro hem fet una aposta més extremada i hem optat per una estètica més marcada i visualment impactant, també amb solucions suspeses. El resultat es una sèrie altament atractiva especialment indicada per als ambients més atrevits i basats en els contrastos en colors i materials.

Cerygres deja de distribuir Duravit

 

Juntament amb aquestes sèries que podriem considerar “estrella” i la resta de la gamma de sanitaris, també hem desenvolupat una nova gamma d’aixetes que podreu descobrir, juntament amb els sanitaris, a qualsevol de les nostres tendes. Us convidem a venir per a donar una ullada als nous materials que us proposem!