Durant el matí he rebut un correo electrónic, amb unes imatges que no han passat desapercebudes segons el meu criteri, unes imatges que parlaven per si mateixes, i que deien, que es podien utilitzar com a entrada de blog, per a promocionar el parquet laminat de Faus, ja que la propietat de l’hotel donava permís per a l’utilització d’elles, i poder aprofitar-les per a promocionar el producte FAUS del qual Cerygres és el distribuidor exclusiu a Barcelona i Catalunya 

La veritat, que aquesta entrada de Blog es completament diferent al reste d’entrades, com a responsable de marketing de l’empresa no vull representar cap tipús de condicionant en aquesta notícia, simplement vull mostrar com un gran producte, com el parquet llaminat de Faus, pot donar resultats tant espectaculars com els que han quedat a l’hotel de Cornuella del Montsant.

L’hotelet del priorat, ha elegit l’espiga Chic com a opció per a col.locar en les seves estances nobles, una opció noble i elegant que ha deixat sense paraules a gent que ens hem dedicat durant anys a aquest sector i hem volgut compartir per a que pogueu apreciar com es poden conseguir resuntats realment espectaculars utilitzant productes FAUS.

   

Quines són les característiques del parquet Faus que han elegit els nostres clients?

Clase de uso 33 Resistencia a la abrasión AC6 Apto para cocinas y baños HDF con tratamiento hidrófugo Ignífugo Antiestático Apto para suelos con calefacción radiante Jointguard
Ens trobem davant d’una el.lecció magnífica per part de la propietat del Palauet del Priorat, un Hotel acollidor situat al poble de Cornuella de Montsant, que han elegit l’espiga chic de Faus per a revestir zones de l’hotel i que grarantitzen les següents propietats:
  • Un producte Clase 33,  gràcies al seu suport de HDF, té la màxima garantía a l’impacte, a més, garantitza juntament amb el sistema lock+ pantentat de Faus, una estabilitat d’unió de juntes que amb altres parquets mai conseguiríem.
  • Una resistència a l’abrasió conseguint la certificació AC6, la més alta del mercat. D’aquesta forma podem garantír la durabilitat del producte.
  • Gràcies a la densitat del tablero, el terra llaminat es apta per a banys i cuines que seguint els pasos de colocació podem garantir durant 5 anys.
  • Resistent als raijos ultraviolats del sol
  • Paviment Ignifuc, mantenint la certificació d’un públic
  • Antièstatic
  • Està permesa la seva col.locació sobre terra radiant
  • El seu sistema patentat protegeix les juntes que es on més pateix el desgast del parquet.

Realment ens trobem amb un producte de fusta natural?

Visualment sense cap dubte, els terres llaminats de Faus, gràcies a la seva tecnología de hiperealisme han conseguit que terres tan dificils d’imitar com son les espigues naturals arrivin a tenir un nivell de detall com la pròpia fusta natural amb les adventatges d’un parquet llaminat, on el manteniment d’aquests es completament nul oferint la màxima calitat i realisme als productes que volem simular.

Per veure tots els productes de Faus, podeu visitar-nos a les botigues de Cerygres de Molins de Rei i de Barcelona o podeu comprar-los online a través del següent link.

Comprar Faus Online