Azteca Cerámica és un dels principals fabricants de ceràmica del sector i en els ultims anys ha realitzat una transformació en maduresa de disseny que pocs fabricants han estat a l’alçada d’aquest. Per aquest motiu, a Cerygres volem presentar les novetats que presenta el fabricant de l’Alcora en aquesta entrada de Blog.

Per fí, la ceràmica ha deixat de ser un material de construcció on només apreciavem la seva funcionalitat, la ceràmica enguany ha passat a ser un producte decoratiu on a més es capaç de cumplir qualsevol problema constructiu oferint el equilibri entre funcionalitat i estetica. Presentem doncs, les coleccions d’Azteca per aquest 2020.

Azteca Bay

Una colecció inspirada en el marbre natural Bahia Blau tant característic de Brazil, on la seva naturalesa apareix en Blau, pero que Azteca a més de la representació real del marbre ofereix la posibilitat dels tons grey i  silver per els amants de la gráfica de la pedra però que no volen condicionar la seva decoració de l’espai a un color tant pintoresc com el Blau.

Azteca ha presentat la colecció en porcelànic 60×60 i 60×120 en acabat lapat i en acabat naural. Els dos acabats ofereixen un efecte brillant molt subtil, amb el que aconsegueix un contrast que fa les peces semblin autèntiques pedres naturals amb els avantatges del material ceràmic.

La colecció Bay conta amb productes per a revestir parets exclusivament, disseny en format 40×120 de pasta blanca de revestiment acabat brillant en els tres colors. Azteca a més, aposta per una decoració amb relleus i efectes metal·litzats.

Azteca Stoneage

Azteca presenta la col·lecció StoneAge en diversos formats: 60×120, 60×60 i 30×60 en acabat natural, lapat i antilliscant en suport de porcelánic. Un col·lecció completa, enfocada a interioristes y decoradors ja que amb el mateix disseny podem revestir espais diversos, siguin interiors, exteriors, façanes, mobiliaris … complint amb la normativa del codi técnic de l’edificació.

Per a  revestiment Azteca proposa el format 40×120 i 30×60 pasta blanca. Tots dos formats en acabat mate i rectificat, amb una textura on al tocar les peces podem sentir la calidesa i el tacte d’una pedra natural.

Azteca Capri

Azteca Ceràmica presenta la serie Capri, una colecció neutra tant en les baes com en les decoracions. La gràfica neix d’una pedra molt suau, sense vetes ni contrastos, per crear parets molt sòbries, evitant destonificados. La serie Capri presenta tres colors, el blanc, el bone i el gris, inspirats en el coto, la sorra de la platja y la pedra de riu respectivament ,  ideals per a estances on la neutralitat i  l’elegancia son peces claus per a la decoració.

Els relleus de la serie Capri representan l’essencia de la propia colecció, relleus inspirats en la propia natura per a transmetre sensacions i complementar la colecció en la seva decoració.

Azteca Nebula

Una col.lecció inspirada en el marbre Oróbico, que tant estem veient en les últimes fires i revistes de decoració.

Azteca ha presentat la col.lecció en tres colors:

BLACK, és el to més fosc a què li hem volgut mantenir la riquesa de tonalitats del marbre natural, aconseguint reproduir el marbre de tal manera que al tocar les peces ceràmiques semblen autèntiques pedres naturals.
SILVER i GREY, adaptats als gustos de mercat, sempre mantenint la riquesa de la gràfica d’aquest meravellós marbre.
La col.lecció es presenta en 3 formats, 60×120, 60×60 i 30×60 tots ells rectificats i en acabat, lapat i natural. En quan al revestiment, la col.lecció es presenta en 30×90 rectificat de pasta blanca amb mateixos tres colors i un acabat brillant acompanyat de relleus decoratius.

Azteca Gobi

La sèrie més identificativa inspirada en els gustos de la nostra terra. El disseny petri part de pedres tretes de les platges de la mar mediterrani, les quals es fotografien i es treballen digitalment per crear una sèrie amb baixa destonificació i mantenint la riquesa gràfica d’aquestes pedres.

Així doncs, desde Cerygres volem presentar les principale novetats de Azteca Cerámica per l’any 2020 on podràs disfrutar de totes elles a les nostres botigues de Molins de Rei i Barcelona.