La sèrie Materia de Cifre Cerámica, és una de les apostes de Cerygres | Queràmic  d’aquest any,  de la mateixa forma que amb la sèrie Neutra que es va elaborar una sèrie molt  extensa en quan acabats, colors i formats; Gràcies a això hem aconseguit que sigui un top ventas.

La sèrie materia, amb el mateix criteri, creïem sense dubtar que serà una sèrie amb més recorregut que la pròpia sèrie neutra, ja que en aquest cas s’ha elaborat una sèrie en porcelànic en 30×60, 60×60, 75×75 i 75×150 rectificat i un relleu ideal per al revestiment on fa una combinació realment elegant per els banys de les vostres llars.

El porcelànic de 75×150 rectificat, en els colors Crema i Antracita ja s’han incorporat al stock de Cerygres, i en breu entrarem els altres dos colors així aconseguint que el preu del format, amb aquest treball de disseny sigui realment atractiu de incorporar a les vostres llars i totalment accesible amb el preu.

Per a consultar, el preu y poder comprar on line la sèrie materia, podeu clicar al link, a la nostre botiga online oberta 24h

http://www.queramic.com/es/serie-materia-686

 

Serie Materia Cifre

 

La Materia, es fabrica en quatre colors, Materia White, Materia ivory, Materia visón, Materia Pearl i Materia Antracita, la sèrie té un lema que representa la seva esència, Matter that matters, La esència de la Serie Matter Barcelona, Materia que importa, representa una gràfica on s’intueix el propi pas del temps, de com el ciment va perdent força en algunes zones y en altres va dibuixant ratlles que no es poden disimular amb el transcurts dels anys. La decoració en 20×20, una decoració de imitació hidraulic molt integrada en els colors de la base, escau perfectament amb el que l’essencia de la pròpia serie vol transmetre.

Materia ivory 20×20 Cifre Cerámica

Matter that matters. Materia que importa, i importa perquè el pas del temps li han donat la pròpia essència de la sèrie, complementada amb un revestiment de 25×80 de pasta vermella, però no per això poc treballat, on ens recorda la decoració de la serie Dechirer de Mutina disdenyada per la dissenyadora Basca Patricia Urquiola, i a més a més una serie completa en 40×120 rectificat amb 2 relleus espectaculars per una decoració adaptada als temps actuals.

 

Decorat 25×80 Serie Materia

Serie Materia 40×120 Cifre

 

Així doncs, la sèrie Materia ha sigut un èxit en les botigues Cerygres desde que s’ha apostat per ella, amb una cantitat de ventas espectacular, sobretot en el format de 30×60 de revestiment, venta de cada día al consumidor final, i també algún inversor extranger ha optat per posarla en les seves promocions.

En aquests moments  podem dir que la serie Materia, Matter a Barcelona i provincia, està tenint l’èxit d’esperar o poder ens atreviriam a dir que té un èxit superior al que la pràpia empresa esperava, però una cosa tenim clara, tant  fabricant com el distribuidor referent de Catalunya, si la sèrie Materia és la sèrie de referència de la fàbrica, hem de seguir apostant per aquest camí, ja que només faltaría la placa de gran format per rematar la sèrie i nosaltres com a Cerygres estem disposats a apostar per la part de encimeres, revestiment i paviment de gran format.

MATTER THAT MATTERS