Últimes promocions disponibles a les nostres tendes Cerygres.
Ofertes Bany, Cuina i Construcció

Aquí trobaràs, actualitzades regularment, les ofertes disponibles al públic, així com les promocions que es trobin vigents i els materials que puntualment anem posant en liquidació. Si vols més informació sobre les liquidacions, promocions i ofertes bany, no dubtis en contactar-nos mitjançant e-mail o trucant al 93 680 10 64 (Tenda Molins de Rei) o al 93 208 07 10 (Tenda Barcelona).
Per a poder-te atendre de manera més àgil, indica que truques en referència a les ofertes de la web. També t’atendrem molt a gust a les nostres tendes, on a més de les ofertes que veuras aquí, podras gaudir de tota la nostra gamma de productes i de diversos ambients per a prendre idees de cara a les teves reformes!

Recorda que en el cas de les liquidacions, els estocs solen ser molt limitats, així que si veus alguna cosa que t’interessa, corre! A mesura que els productes que posem en aquesta pàgina com a articles en liquidació es vagin esgotant, els retirarem d’aquí per a no causar-te molèsties. A cadascuna de les liquidacions disponibles veuras l’estoc total disponible en el moment de publicar, pero no actualitzarem les quantitats a mesura que es vagin venent els articles, ja que aquesta pàgina simplement indica la disponibilitat del producte esmentat a preu de liquidació.

Les ofertes bany i cuina no tindran límit d’estoc excepte indicació expressa.

Les condicions concretes de les promocions i ofertes bany i cuina s’indicaràn a cadascuna d’elles, i no seran acumulables entre elles o a d’altres ofertes vigents excepte indicació expressa.

Recorda visitar les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest) per a estar al corrent de tot el que passa a les nostres tendes abans que ningú!
També pots donar-te d’alta al nostre Newsletter per a rebre les nostres últimes novetats al teu correu.

OFERTAJIKA

OFERTAESMAI

LIQUIJACUZZI

ACCESORIOSBAÑO

Ofertes Bany Aixetes Grohe