Cada any per a finals de Septembre, es presenta la fira més important de la ceràmica  a nivell mundial, Cersaie. Aquest any Oset ha presentat un nou format hexagonal en 20×24 cm on la serie Devon n’és un bon exemple, un porcelànic hexagonal que recrea un marbre peatonal amb les ranures mecanitzades per a fer el producte antilliscant, però, al ser una recreació en porcelànic, el producte es apte per a qualsevol ús.

Un altre de les sèries presentades en el nou format es, la sèrie Dorset, on es presenta una gamma de diferents colors que recrea el marbre i la pedra en colors freds o, la serie Goddy, es un porcelànic imitació a pedra tallada com les pedres tradicionals dels castells medievals de França.

Volem presentar una de les imatges del stand de Oset de Bolonia on es visualitzan totes les sèries del porcelànic Hexagonal imitació Pedra.

    

A més, en aquest entrada de blog volem presentar un altre de les novetats de cersaie, un porcelànic imitació a pedra tallada tipus zeta, el mòdel sicilia, s’ha presentat en quatre colors entre freds i càlids que recrea a la perfecció el producte natural, un nou format el 8×44 que gràcies a la seva col.locació permet imitar la zeta de la pedra.

 

El realisme de la Pedra Sicilia ens ha sorprés a tots els nivells, un porcelànic que ha conseguit una definició de impresió dels baixos relleus combinat amb el nou format, una recreació de la pedra natural.