Cifre presenta tota una gamma de nous productes en placa de 260×120 i en 120×120 amb acabat marbre.

 

En les últimes fires de Cersaie, la tendencia per excelencia ha estat el porcelànic en gran format imitació a marbres. Grans fabricants referents com poden ser Impronta italgranti, la rex o Florim ja fa uns anys que estan apostant per aquest camí que ens agradi o no, son qui marcan la tendencia en el nostre país en els posteriors anys.

Doncs, sembla que aquesta tendencia ja es una realitat, en aquesta última fira de cersaie, aprofitant el montatge de la última planta de format de 120×260, montada per cifre cerámica amb el sistema de prensat sacmi per a 6 i 9 mm, s’ha presentat una amplia gamma de porcelànic amb aspecte marbre tant en pulit com en acabat natural.

En un inici, va semblar que tots aquets acabats, tenien cabuda als mercats exteriors, sobretot en mercats com europa de l’est i els mercats àrabs, però la realitat ha sigut que la recreació de marbres no només en mate, sino que també en acabat pulit esta tenint una excelent acceptació no només al mercat europeu, sino que particularment al mercat nacional.

Una de les apostes per el mercat nacional pensem que por ser el porcelànic imitació al marbre statuario, que sabem que per trajectoria del país es un dels marbres més demandats en el nostre mercat, pero la realitat esta sent que porcelànics amb colors tradicionalment poc venuts al nostre mercat com pot ser el Black golden pulido de cifre cerámica estan tenint una acceptació especialment sorprenent

 

Black golden pulit imitació marbre

Cifre Cerámica Black Golden Pulido

Un dels marbres més majestuosos que la natura ens ofereix i gràcies a la tecnología podem fer una recreació quasi a la perfecció del propi producte, a més el format permet que les plaques siguin el més similars al propi tamany del marbre, conseguint així encara un realisme més extrem. A destacar, els porcelànics de gran format no només es fabriquen en 260×120, sino que cifre ceámica ha produït el mateix producte en 120×120 pero en prensat de 9mm conseguint així una adaptació del propi mercat a la colocació del porcelànic de gran format.

Desde Cerygres creiem que la tendéncia a la colocació de gran format, sigui en imitació marbre, ciment o fusta ja comença a ser una realitat i que la destonificació no vindrà per la creació de peces no repetitivas en tant com a essència, sino que la destonificació i diferenciació de trama, vindrà donada per el conjunt de la peça.

 

Veure la sèrie

 

Tots els productes de gran format de Cifre cerámica estàn sota la categoria XLife, on el nom ens recrea tant el tamany com el realisme de les peces que composen la serie. Tots aquests productes ja els podem veure en les botigues de Cerygres, tant de Molins de rei com de Barcelona capital.