Un dels fabricants més forts i especialistes en la fabricació de Porcelánics d’imitació a pedra és precisament Oset, un fabricant situat a la petita localitat de Ribesalbes a la provincia de Castelló, però, no per ser una localitat petita esta exclosa de tenir una trajectoria ceràmica d’enguany i considerada una de les poblacions de la zona industrial del sector ceràmic Espanyol.

Doncs bé aquest matí ens han arrivat unes imatges proporcionades per un dels nostres clients de confiança, Garfiltek serveis, en Carlos ens ha facilitat unes imatges que demostren que la combinació d’un gran producte amb una excelent col.locació pot donar resultats tant espectaculars com el de les imatges, on la recreació de la Pedra natural d’Oset posa en un compromís a la pròpia pedra natural, ja que l’acabat parla per a si sol amb les aventatges de colocar un porcelànic.

            

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Aquesta es la serie Genova d’Oset, un porcelànic fabricat en format 14×31 que esta inspirada en la pedra tallada com l’estil Pedra de Jerusalem, que afegint una colocació a llana dentada amb un rejuntat ben aplicat i sense restes donen un resultat tant espectacular com el de les imatges. Podem apreciar en la tercera imatge un bisel a 45º per a evitar la colocació de una cantonera i aportant més realisme a una pedra natural.

Un altre dels exemples d’aplicació del porcelànic imitació Pedra d’Oset en els projectes de Garfiltek Serveis, és la serie masia un porcelanic que recrea la restauració de la pedra natural catalana en les façanes de les masies del segle XVIII amb resultats tant espectaculars com els que apreciem en la imatge.

 

 

 

 

 

Així doncs, podem resaltar que amb el porcelànc d’imitació pedra d’Oset i la col.locació òptima de Garfiltek Serveis, els resultats són inmillorables