Cerygres tanca en exclusiva les dues millors sèries de Porcelànic imitació fusta de Cifre a Catalunya

L’interès de Cifre Ceràmica en col·laborar amb nosaltres s’extén en el temps tant com fa que tenim la vista posada en aquesta fàbrica. Tant sols així s’entén la ràpida progressió de la nostra col·laboració actual i la complicitat empresarial que ha derivat d’aquesta.

Han estat múltiples les ocasions en les que hem coincidit amb empleats i/o representants de Cifre a fires, reunions o de manera casual en el nostre dia a dia, i en totes elles, van aprofitar per reiterar-nos el seu interès en treballar amb Cerygres. En el passat, les nostres forces estaven posades en d’altres marques que amb el temps han demostrar no merèixer l’esforç dedicat en elles per diverses raons, tanmateix amb Cifre els inicis han estat molt diferents i el camí està molt ben traçat des del principi. Es la manera de treballar amb la que ens sentim còmodes i potser la principal raó de cessar les nostres col·laboracions amb algunes marques en un passat.

Arribat el moment, vam seure amb els responsables de Cifre i el que vam veure ens va deixar, simplement, bocabadats. En els aproximadament cinc anys que feia que anàvem seguint de lluny a la marca, l’evolució de totes les seves gammes de producte ceràmic (imitacions de pedra, paviments de pasta vermella, porcelànic imitació fusta, hidràulic…) en tots els aspectes (disseny, qualitat, formats, innovació, acabats…) ha estat espectacular, i la sensació que ens va donar la visita a les seves instal·lacions va ser una sensació que coneixem bé; la sensació de saber que estas en un lloc on es treballa amb tres anys d’avantatge sobre els moviments del mercat. Ens va recordar molt al que significava una visita a les instal·lacions de Tau en els seus millors temps, la percepció d’innovació, de saber fer i del que avui en dia es diu “expertise” es respirava a cada racó de la fàbrica i dels tallers de disseny.

Així doncs, la nostra primera visita “seriosa” a Cifre Ceràmica va ser un impacte per a nosaltres. Una fàbrica on vam trobar un equip comercial que no ens parlava el mateix idioma que parla avui la majoria de fàbriques de Castelló, l’idioma del curt plaç i de l’inmediatesa. A Cifre parlen de futur, parlen de perspectives i d’apostes a mig i llarg plaç. Com a exemple, els vam explicar que el format ceràmic que Cerygres més ven actualment apart del porcelànic imitació fusta es el 45×90, i la seva resposta, lluny de la que podriem esperar a d’altres fàbriques on sabent els nostres volums de compra ens haguéssin detallat tota la seva gamma de producte en aquell format per a, acte seguit, començar a parlar de quant més barat que al del costat ens ho podien deixar, a Cifre ens van dir que deixessim de centrar-nos en un format que ells tenien clar que en dos anys perdria el seu recorregut. En el seu lloc, ens van presentar un format que ens va semblar arriscat en un principi pel seu gran tamany, el 60×120, en un moment en que ningú havia apostat encara fort per ell. També ens van sorprendre amb alguns prototips de peces de porcelànic imitació fusta de gairebé dos metres de llarg.

Avui per avui, tots els seus vaticinis s’han complert. El 45×90 ha caigut en vendes mentres, cada dia més, a la gent li agrada i demana el 60×120. No tant sols havíem trobat una fàbrica de primer nivell per a oferir producte d’una qualitat excepcional als nostres clientrs, si no que a més a més el seu equip comercial compartia els mateixos valors que nosaltres, i aixó es va demostrar ràpidament quan els resultats de la nostra aposta ens van dur als sis mesos a superar l’objectiu annual acordat. Treballar el producte de Cifre per a nosaltres es com jugar a casa.

Queràmic també va decidir aprofitar la nostra col·laboració amb Cifre i va integrar algunes sèries de la marca, paviments, algun porcelànic imitació fusta i alguna peça de revestiment sabent que ningú tenia millor preu en elles, tanmateix aquesta no es la filosofia de producte de Queràmic i de nou Cifre va saber estar a l’alçada del repte i va optar per apostar també per Queràmic, oferint la possibilitat de la creació de sèries exclusives de manera conjunta, aconseguint així una sinergia en la qual totes les parts sortien àmpliament beneficiades. Queràmic aconseguia producte d’una grandíssima qualitat i valor afegit per al seu catàleg, ja de per si especialitzat en aquests conceptes, mentres Cifre aconseguia un potent vehicle de comunicació de marca a la zona de Catalunya.

Una d’aquestes sèries creada per Queràmic en col·laboració amb Cifre es la nova sèrie Fronda. Una sèrie de gres porcelànic imitació fusta d’un realisme increïble i un caràcter tranquil que resulta agradable en qualsevol ambient. El secret de la serie Fronda es la seva concepció “en negatiu”, es a dir, està dissenyada essent la base uniforme i més fosca que els detalls de la veta, aconseguint un resultat sumat al relleu que permet un acabat impactant alhora que elegant.

Les reaccions a aquesta sèrie per part dels nostres clients han estat inmediats. Parlem d’una sèrie a l’alçada en aspecte i qualitat de les millors fàbriques italianes, pero a un terç del preu d’aquestes. Per això els resultats salten a la vista i la sèrie Fronda s’ha convertit en una de les sèries de gres porcelànic imitació fusta més venudes a Catalunya dins el seu format. Ens han arribat consultes per part de diversos arquitectes i decoradors interessats en aquesta sèrie, però sense poder accedir a ella per mitjà dels seus canals habituals degut a l’exclusiva que Queràmic té d’aquest producte i gràcies a la qual podem vendre-la a Cerygres, a més d’oferir-la al millor preu directament al client final, fent que intermediaris o agents externs no poden lucrar-se a costa dels seus clients carregant un sobrepreu a un producte que hauria d’arribar al client final al seu preu just. Es així com hem aconseguit que una de les sèries més interessants de porcelànic imitació fusta del mercat ceràmic arribi directe a llars de Barcelona i tota Catalunya a un preu que en d’altres zones avui per avui segueix essent impensable.

Gres porcelànico imitació fusta a Barcelona

Cerygres exposició de porcelànic imitació fustaGres porcelànic imitació fusta Cifre

 

 

 

 

 

 

Tanmateix, la sèrie de gres porcelànic imitació fusta que es va incorporar inicialment a la gamma de Queràmic fou la sèrie Quercus. L’interès en aprofundir a la relació amb Queràmic per part de Cifre va ser fruit de l’èxit que aquesta sèrie, presentada en dos formats (un 22,5×90 i un espectacular 20×180), quatre colors i opció d’antilliscant exterior en tres d’ells, va tenir tant a Cerygres com a la resta de punts de venda, dins de la gamma de Queràmic. Gràcies a això, existeix la sèrie Fronda i Queràmic va ampliar el seu compromis amb Cifre mitjançant 4 sèries més en exclusiva des de l’última fira de Cersaie i una important millora en les condicions de la sèrie Quercus, que traslladada als punts de venda de Queràmic, ens permet oferir-la a un preu impossible d’imaginar per a un producte del seu calibre, que permet una versatilitat impossible de trobar en ningún altre porcelànic imitació fusta del mercat en el seu rang de preu.