L’especialització de la firma Oset de Castelló en la fabricació de gres porcelànic imitació pedra els afiança en la seva posició de líders mundials d’aquest segment de producte.

Oset es la fàbrica de ceràmica més especialitzada a nivell mundial en el gres porcelànic imitació pedra, així com imitacions de productes naturals tant en gres porcelànic com en d’altres suports com la pasta vermella.

La firma de Ribesalbes porta de la mà de Cerygres a Catalunya des de la fundació de la nostra empresa ara fa 34 anys. Al llarg d’aquest temps, hem vist a Oset experimentar una transformació cap a l’especialització de la seva gamma de producte, convertint-se en el fabricant mundial amb més i millors sèries de porcelànic imitació pedra, gres imitació fusta en format plaqueta i rajoles imitació fang cuit.

Els inicis d’Oset com a fàbrica es troben en la producció de rodapeu de premsa genèric per a combinar amb qualsevol base, de manera que l’especialització es part de l’ADN de la marca des dels seus inicis, i es una línia de producte que a dia d’avui segueix essent puntera en el mercat, doncs es possible trobar imitacions dels seus rodapeus elaborats per d’altres fàbriques.

Fa uns quinze anys aproximadament, Oset va començar la producció de rajoles imitació pedra i fusta en petit format. Vam rebre aquesta decisió amb dubtes ja que es un producte amb un nínxol de mercat reduït, tanmateix, els membres del nostre equip amb més experiència van veure clar que per a una fàbrica petita incapaç de competir amb les grans fàbriques, el camí de l’especialització era garantia de continuïtat i creixement.

Així doncs, fins a dia d’avui, l’essència d’aquesta especialització està donant fruits en la qualitat cada dia més espectacular de les recreacions de fusta, pedra, gres natural, fang, etc… que Oset aconsegueix a la seva fàbrica. Per a nosaltres, els èxits d’una firma que no tant sols porta amb nosaltres des dels nostres inicis, si no que està formada per persones honestes i de gran professionalitat amb les que mantenim una estreta amistat es sempre motiu d’alegria,

Dels models més novedosos de la marca, val la pena ressaltar la sèrie Slate, de gres porcelànic imitació pedra, que recrea l’obra vista amb totxo tradicional de pedra. La sèrie Slate es fabrica en diversos colors, i Oset ofereix l’opció de comprar caixes amb tots els colors mesclats, aconseguint un efecte de destonificació de pedra natural especialment ben aconseguit i realista.

A nivell tècnic i de fabricació, el més sorprenent es el format irregular i els diferents relleus de la peça. Avui en dia, únicament una fàbrica súper especialitzada com Oset inverteix en diversos motllos de 8×29 amb diferents relleus, i per detalls com aquest podem afirmar sense por a equivocar-nos que pocs fabricants al món poden aproximar-se al nivell de realisme de Oset en la reproducció de pedra en suport porcelànic.

Aquests detalls que poden semblar irrellevants son els que marquen la diferència, i son la raó per la que els clients que venen a les nostres tendes buscant rajoles imitació pedra s’emporten nou cops de cada deu una peça d’Oset, ja que la diferència en naturalitat davant d’imitacions més generalistes o de baix cost com les que es poden trobar a Leroy Merlin, que un cop col·locades transmeten sensació a barat i artificial.

Us deixem algunes imatges de la sèrie Slate en comparació amb sèries de baix cost de Leroy Merlin a nivell de comparativa.

LEROY MERLIN model MILANO:

Leroy Merlin imitación piedra

 

OSET SLATE:

porcelánico imitación piedra - porcelànic imitació pedra Oset Slate

porcelánico imitación piedra - porcelànic imitació pedra Oset Slate
porcelánico imitación piedra - porcelànic imitació pedra Oset Slateporcelánico imitación piedra - porcelànic imitació pedra Oset Slateporcelánico imitación piedra - porcelànic imitació pedra Oset Slate