Fa unes setmanes us vam explicar l’inici de la reforma de Port Eugeni, on tota la ceràmica i l’equipament de bany van ser subministrats per Cerygres.

Aquesta és una obra que per la seva magnitud i la naturalesa del negoci on s’ha dut a terme (un hotel de costa) s’ha dividit en fases i ha abastat diversos mesos de treball constant. Davant de les obres de les zones comuns, és de vital importància que el material no dongui cap tipus de problema i la seva qualitat sigui a tota prova. És per això que es va decidir amb la propietat optar per un material d’un dels millors fabricants mundials, la firma italiana Cerdisa de la qual som distribuïdors en exclusiva per a tot Catalunya, en concret la sèrie Puntozero, que a més d’un aspecte espectacular gràcies a la seva gràfica suau i les seves subtils relleus de gran naturalitat, és un material porcelànic d’una qualitat excepcional, pensat i concebut per aguantar el pas del temps sota un ús d’alta exigència, com és el cas dels hotels.

A les habitacions, tant en primera com en segona fase, es va optar per una altra selecció de materials d’una excel·lent qualitat com són el Eternalwood Timber Nature de Colorker, una exclusiva sèrie de porcellànic imitació parquet fabricada especialment per Colorker per Cerygres | Queràmic segons les nostres especificacions per al paviment i el Reaction Ivory de Cifre Ceràmica a base i relleu (la segona fase es va realitzar únicament amb la base) per al revestiment. En el cas del revestiment dels banys, es va optar per unes peces de molt alta qualitat estètica de Natucer i Equipe. Els equipaments de bany de la primera i la segona fase van ser de Sindesliz per als plats de dutxa, Ravak per a les aixetes tant de lavabo com de dutxa i Roca per als sanitaris.

A més, també es van subministrar els materials necessaris per a la instal·lació i rematada de tota la ceràmica, optant pel Benferflex-XL de Benfer com adhesiu d’altes prestacions adequat per a totes les tipologies de producte ceràmic presents en l’obra, així com el Dekogrout de la mateixa marca com segellant de juntes per les seves propietats higièniques (és antibacterià i antifúngic) com de durabilitat. També es va utilitzar perfileria de la firma catalana Euroshrink per a la rematada de cantonades a tot l’hotel, en concret el model 212A d’alumini en acabat plata brillant.

A continuació us ensenyem algunes imatges de com ha quedat l’obra finalment. A nosaltres ens sembla tot un èxit!

        

Si voleu passar uns díes a un dels millors hotels de la costa catalana

Reservar