Un dels col·laboradors amb els que Cerygres manté una relació més estreta des de fa anys es la constructora de Badalona Sinergia Serveis Constructius. Totes les obres en les que hem treballat amb ells durant aquest temps han portat com a segell distintiu l’excel·lència en la qualitat de construcció i molt especialment en els acabats. Es per això que amb ells sempre hem portat a terme obres amb els nostres productes més nous, tant dins de la nostra pròpia gamma com en el mercat en general, apostant per la innovació i per marcar tendència.

Dels diversos projectes que tenim oberts actualment amb Sinergia i que més ens agraden son dues espectaculars promocions concebudes per la reputada interiorista Laura Cotano de l’estudi Valgreen per a la promotora City Home. Aquestes promocions consisteixen en la construcció de dos blocs de pisos complets, un al Carrer Pizarro i l’altre a l’Avinguda Fabra i Puig, ambdós de Barcelona.

La promotora de referència de Barcelona té varies obres que les podeu consultar a la seva pagina web www.cityhome-spain.com

En els banys s’han col·locat rajoles de Cifre Cerámica i Tau Cerámica, en concret rajoles de les sèries SUN de Tau i CLEAN i DOWNTOWN de Cifre. També els sanitaris han estat subministrats per nosaltres, amb els inodors Roca MERIDIAN.

Un dels detalls més destacables dins el material que hem inclòs en la promoció es el nou model de plat de dutxa de Sindesliz, el model BASALTO. Desenvolupat expressament entre Cerygres i Sindesliz per a una recent promoció de la constructura Cardener, la concepció del nou plat ha estat realitzada atenent les necessitats estètiques i tècniques que reclamava l’estudi de disseny que firmava els projectes, essent el resultat la nova sèrie BASALTO de Sindesliz. Aquesta sèrie es caracteritza per la seva harmoniosa forma amb dues caigudes, que ressalta la suau combinació de línies rectes i curves que el defineixen. Fabricat en una gran quantitat de mides i en tots els colors de la carta RAL sota comanda, l’estudi Valgreen va optar per un clàssic color blanc a joc amb l’ambient neutre i net de la resta de l’estança.

Us deixem un parell d’imatges més de les diferents estances dels pisos de les promocions: