Queràmic: nosaltres seleccionem, tu tries
La nostra campanya a TV3

 

 

Com molts haureu vist, des de l’agost passat Queràmic, marca amb la que a Cerygres portem associats ja 3 anys, ha estat fent una intensa campanya d’spots televisius, així com als medis digitals de TV3.

Aquesta campanya té com a objectiu recordar-nos la vessant il·lusionant de qualsevol reforma, des d’un prisma jovial i que representa el caràcter dels nostres clients. Apel·lant als gustos i aficions dels espectadors, reforcem i deixem clar l’important paper que juga una reforma en el benestar del nostre dia a dia a casa. Queràmic, i tots els establiments que hi estem associats, volem desmarcar la reforma de l’imatge gris i bruta que el low-cost i la crisi li han aportat, i volem recuperar el sentiment il·lusionant de la renovació, del canvi, de l’estrena i de la tria, donant a entendre que no cal desvincular els preus raonables i accessibles amb una experiència de reforma satisfactòria i no pas el “trauma” pel que la gent ha acabant reconeixent-les a base d’associar-les a materials de baixa qualitat, dissenys d’ambients tristos i monòtons per falta de varietat, problemes a l’hora de les obres per professionals poc qualificats i una experiència un cop acabada l’obra deficient degut a la conjunció dels factors anteriors.

Queràmic representa la reforma “smart”. La reforma de la generació actual, que sap que triar es més que trobar-ho més barat, que ha après a apreciar el valor afegit i ha comprès que l’inmensa oferta que el món on vivim ens brinda cal complementar-la amb l’experiència i el coneixement dels experts especialistes per tal d’assolir resultats a l’alçada del que tots ens mereixem.

Productes per a totes les butxaques, partint de la pròpia matèria prima com els morters o els adhesius, escollits tant per la seva qualitat i característiques tècniques com per tecnologies que fan la vida de l’usuari final una mica més fàcil, per exemple, una gamma de ciments dissenyats per minimitzar l’emissió de pols en suspensió, evitant així aquells primers dies després d’acabar una reforma en que, sense saber d’on sortia, trobàvem cada matí una capa de pols a tota la casa.

També, clar està, el producte estrella de Cerygres, la ceràmica, en la qual som absoluts especialistes, i considerem la selecció de Queràmic una mescla òptima entre característiques tècniques, dissenys per a tots els gustos, des de peces discretes per a ambients tranquils fins a les últimes tendències de les principals firmes, i com no, preus sempre raonables i ajustats per a fer més fàcil la tria d’allò que de veritat ens agrada.

La gamma de productes de Queràmic es completa amb una extensa varietat de material per als banys entre sanitaris, plats de dutxa i banyeres, mobles, aixetes, accessoris i tot el necessari per a completar un bany confortable i acollidor. Aquesta gamma de productes de bany es veu recolzada per marques de primer nivell mundial, en molts casos amb 5 anys de garantia, així com les marques clàssiques que tots coneixem, i productes de marca pròpia Queràmic que no responen al primer preu al que solen respondre els productes de marca pròpia, si no que son seriosos competidors en cadascuna de les seves gammes dels productes de marques reconegudes, oferint en molts casos més qualitat o funcionalitats pel fet de no estar “pagant la marca”.

Tot això es, en resum, el que vol explicar-nos aquest anunci en els escassos vint segons que dura un spot de TV. Proximitat, confiança, il·lusió i varietat. En poques paraules, es la representació gràfica de l’slogan de Queràmic: Nosaltres seleccionem, tu tries!

 

Queràmic, nosaltres seleccionem tu tries spot tv