Una reforma de la que estem molt orgullosos del resultat es la recent remodelació d’alguns dels espais comuns interiors i exteriors de l’hotel Voramar. Es una obra on s’han combinat estils clàssics amb ambients ultramoderns, aconseguint un excel·lent contrast sense perdre coherència ni confort.

Espais comuns com la cuina i la terrassa s’han vist remodelats amb molt bon gust i tot amb materials de Cerygres. En el cas del menjador, s’ha optat per una reforma d’estil més clàssic amb plaqueta imitació brillant manual de la serie Opal de Cifre en diversos tons blavosos en col·locació vertical, aconseguint un efecte de profunditat espectacular, molta llum i una fàcil neteja tot en un. A més, l’atemporalitat del format i estil de la peça garanteix un “look” actual a l’espai de menjars d’aquest hotel durant molts anys.

La terrassa a la seva vegada ha vist com se li rentava la cara amb l’ús de l’espectacular rajola Puntozero de Cerdisa en la seva tonalitat Cenere. Amb aquesta rajola de gran format s’ha volgut aconseguir un ambient modern i distès per gaudir d’un moment de relax a un dels espais més atractius de tot l’hotel, tot prenent un refresc o xerrant en familia. Com a detall, no únicament s’ha solat el paviment en aquest espai amb aquesta rajola, si no que també s’ha utilitzat per rematar de manera increíble els bancs del fons de la terrassa, donant una continuïtat visual que suposa un salt de qualitat a nivell decoratiu.

Us deixem algunes imatges per a que gaudiu del resultat final d’aquesta reforma!