A Cerygres estem de reformes!

No només estem duent a terme una renovació de les nostres dues tendes, també hem pres la determinació d’acostar-nos més a tu fent servir les xarxes socials, una nova web i aquest blog, on trobaràs les últimes novetats tant de Cerygres com del sector en general.

Planta inferior reformes tenda molins 2 reformas tiendaPlanta inferior reformes tenda molins 1 reformas tienda

Així estan quedant els 1200m2 d’exposició a Molins de Rei…

 

… Però quedaràn millor encara quan acabem el pis de dalt!

Planta superior reformes tenda molins reformas tienda

Hem decidit renovar a fons l’aspecte de la nostra web, i també hem rentat una mica la cara a la nostra presència a les xarxes socials. Volem presentar-vos aquest blog com una eina per a que coneixeu millor el nostre sector, els nostres productes, i us convertiu en experts de la reforma sense que us facin falta els més de 30 años que nosaltres hi portem dedicats!

Per suposat, la renovació de les nostres tendes es a millor! Millor servei, millors qualitats, millors preus i diversos ambients per a ajudar-te amb el disseny de les reformes de casa teva. Mantenim intacte el nostre compromís de disposar en stock de tot alló que tenim en exposició: Revestiments, paviments, gres porcel·lànic, aixetes, mobles i accesoris de bany i cuina, material de construcció…

Com de costum, a les nostres tendes trobaràs tot el necessari per a realitzar les reformes de casa teva tu mateix o, si ho desitges, seleccionar els materials i despreocupar-te per a que el nostre equip d’instal·ladors deixi casa teva com nova, amb uns acabats impecables, de manera ràpida i professional.

En aquest blog, d’ara endavant, hi trobareu de manera regular articles interessants sobre els nous productes que anirem tenint en stock, així com tutorials i trucs per a les vostres reformes, estigueu ja fets uns manetes incansables o bé si esteu a punt d’emprendre la vostra primera reforma i voleu aprendre els bàsics sobre col·locació de paviments o fontaneria, aqui us hi ajudarem.

No oblideu seguir-nos també a Facebook, Twitter i Pinterest per estar al corrent de les últimes novetats!